2777
2789
عنوان

دیدید میگن تجربی خیلی سخته

| مشاهده متن کامل بحث + 2542 بازدید | 76 پست

واقنم سخته من خودم میگم انسانی سخت تره اونا حجم دروس خوندنی و مفهومیشون خیلی بالاست...منتها اسمش بد در رفته.منم چون تجربی و ریاضی خوندم میگم ریاضی و انسانی سخت تره...حتی شده دیپلم گرفتن تو این رشته عذابه 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

داوطلباتون زیاده در عوض رشته هاتونم زیاده دیگه الان تو به من بگو بغیر فرهنگیان و حقوق دیگه چه رشته ا ...

یه جو و غروری بین بعصی بچه های تجربی هست دیگ فکر میکنن فقط رشته خودشون سخته و خودشون زحمت میکشن کنکورو ک تر بزنن،میرن رشته دیگ کنکور میدن😂

ن اینطور نیستتجربی کتاباش زیست و شیمی و فیزیک و ریاضی و زمینهتستای وحشتناک سخت تو کتابای تست و آزمون ...

بیا کتاب تست گسسته و هندسه و آمار بزن،میگی صد رحمت به ریاضی و فیزیک تجربی...تازه کلمه های قلمبه سلمبه فلسفه و منطق هم نخوندی.پس قضاوت نکن.من خودم شخصا زیستو به هندسه و گسسته ترجیح میدم چون تو هندسه تو دائم باید اثبات کنی و به زبان ریاضی و توضیحات فارسی جواب بدی.

گسسته،هندسه،آمارواحتمال،حسابان،فیزیک سنگین تر از شما...چیه رشتت دقیقا سخته؟😂

ببین بچه های تجربی هم همون آمارو هندسه شمارو تو کتاب ریاضی در حد چند فصل میخونن شما چندتا کتاب ریاضی دارین فکر میکنین دیگ چخبره

بیا کتاب تست گسسته و هندسه و آمار بزن،میگی صد رحمت به ریاضی و فیزیک تجربی...تازه کلمه های قلمبه سلمب ...

اگر زیستو سرسرکی خوندنی و تستای چالشی نزدی،بایدم بگی راحته وگرنه همه میدونن پرنکته ترین کتاب همین زیسته تو برو یه صفحشو بخون کلی نکته و سوالای ریز و درشت ازش بیرون میاد الان ک دیگ تجربی درساش با ریاضی زیاد تفاوتی نداره پایه دهم ک فیزیک و شیمی و ریاضی کپ همن یازدهم ریاضیش بیشتر مطلبش با حسابان برابری میکنه حالا چون آمارو گسسته ندارن،در عوضش اون زیست سنگین از آمارو گسسته پرنکته تره یاد بگیر به رشته ها احترام بذاری 

من جامعیت رشته انسانی رو مثال زدم و گفتم حفظیه در کلولی باید قبول کنیم تجربی خیلی سخت تر از انسانیهو ...

از کسی که انسانی خونده،بنظرت میتونه حرفای تجربی هارو بفهمه؟

نه تهش میگه شما چهارتا درس تخصصی دارین ماهم ده تا داریم 

نه چیزی از زیست و شیمی و زمین میدونه،نه ریاضی و فیزیک 

معلومه از رقابت وحشتناک کنکورش خبر نداره 

درسای انسانی حتی یادگرفتنی هم نیستن ک بگی مسئله توش دخیل باشه،بیشتر مفهومی و حفظیه.

🤣🤣خب اینا حفظیه مال ما مسئله..هر موقع تونستی زیست یا شیمی رو بالای ۸۰ بزنی میپذیرم ک انسانی سخت تر ...

البته تو مدرسه ما اینطوری بود نمیدونم مدرسه های دیگه چطوریه 

ولی ما تجربیا و ریاضیا مدام سرمون تو کتاب بود و استرسمون بیشتر بود ولی انسانی رو میدیدم سال آخر مدرسه تو حیاط آب بازی میکردن :/

چون انسانی همه رشته هاش رو بدون کنکور میشه رفت 

از حقوق و روانشناسی بگیر تا همه مدیریت ها 

یه فرهنگیانه که اونم کنکورش جداس

ولی تجربی اکثر رشته هاش بدون آزمون نداره و اینکه رقابت بسیار بیشتری توش داره 

چون انسانی همه رشته هاش رو بدون کنکور میشه رفت از حقوق و روانشناسی بگیر تا همه مدیریت ها یه فرهنگیان ...

تاپ ترین رشتش حقوقه ک اونم شناوره دیگ بقیه رشته ها میتونن بخونن فرهنگیانم ک درآمد متوسط داره 

تاپ ترین رشتش حقوقه ک اونم شناوره دیگ بقیه رشته ها میتونن بخونن فرهنگیانم ک درآمد متوسط داره

منم همینو گفتم 

ولی خب این به معنای اسون تر بودن فلسفه نسبت به زیست نیست 

هر علمی به جای خودش سخته 

این مقیاس فقط در رابطه با کنکور ایران هست ولاغیر

از کسی که انسانی خونده،بنظرت میتونه حرفای تجربی هارو بفهمه؟نه تهش میگه شما چهارتا درس تخصصی دارین ما ...

اره دقیقا بحث همینه✨️❤️

کاربری دست چند نفره به خدا کمبود شماره بود ؛ هر فردم شعور اینو داره که تو تاپیکای مخصوص به سنش شرکت کنه❤️دهان شما خروجی افکار شماست وقتی باز میشود سریعترین راه برای درک شخصیتتان دراختیار مخاطب قرار میگیرد مواظب ویترین شعورتان باشید،تا افکار و وجودتان خریدارهای بیشتر داشته باشد!