2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چن سال پیش ک سنم کمتر بود ی پسره بود ک دوسش داشتم ،درواقع جفتمون همو ذوس داشتیم ولی به هم نگفتیم،اخرشم پسره رفت خونه بخت.😐😂

وای واسه ی اون موقع خیلی ضدحال بدی بود برام.

زندگیم یهو عوض شد، خیلی یهو.  

منم دقیقا تو همین موقعیتم😂

یا بهش بگو یا از خدا بخواه ذهنو قلبتو از چیز اشتباه دور کنه.

چون اگه عشق نباشه زندگین به گوووه کشیده میشه،چندسال از عمرت هدر میره و بعدش احساس بدی بهت دست میده.افسردگی افت تخصیلی عصبی بودن و...

یا بهش بگو یا از خدا بخواه ذهنو قلبتو از چیز اشتباه دور کنه.چون اگه عشق نباشه زندگین به گوووه کشیده ...

عزیزم ۸سال از عمرم گذشت افت تحضیلی هم کردم افسردگی حاد گرفتم ولی ازش متنفر شدم منتظرش نیستما ولی هنوزم  حس میکنم دوسم داره هنوزم ازدواج نکرده بعد اشناس منم ب روی خودم نمیارم نمیتونمم بهش بگم

عزیزم ۸سال از عمرم گذشت افت تحضیلی هم کردم افسردگی حاد گرفتم ولی ازش متنفر شدم منتظرش نیستما ولی هنو ...

این عشق نیست وابستگیه الان رهاش نکنی نمیتونی هیچ کاری رو شروع کنی ،نمیتونی از زندکیت لذت ببری،موردای خوبی ک میتونی باهاشون بهترین زندکی رو داشته باشی و خوشبختی واقعی رو تجربه کنی از دستت میره،بزار ی چی بهت بکم،واسه کسی بمیر ک برات تب کنه!کسی رو دوست داشته باش ک شجاعت داشته ،اکه دوستت داشت میگفت بهت اینو مطمئن باش،کسی ک تو رو توی بلاتکلیفی میزاره ارزش نداره.بنظرم برو مشاوره و خودنو اماده کن ک بزاریش کنار.

این عشق نیست وابستگیه الان رهاش نکنی نمیتونی هیچ کاری رو شروع کنی ،نمیتونی از زندکیت لذت ببری،موردای ...

نه من رهاش کردم چون حس کردم خیلی بی لیاقتو ترسوعه ولی همش واسم سواله چرا هیچوقت نگفت