2777
2789
عنوان

اسلیو

| مشاهده متن کامل بحث + 1026 بازدید | 70 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چه خووووووب،خودتون کجاعمل شدید

من رسول عمل کردم بیمه تکمیلی داشتم اما اون موقع مثل الان کانال وگروه نبود همه به هم اطلاعات بدن و من اصلا نمیدونستم‌میتونم با بیمه تکمیلیم و تو بیمارستان گاندی عمل کنم چون بیممون با گاندی قرارداد داشت 

رفتم سمت رسول و اواخر کار فهمیدم‌چه کلاهی سرم رفته ولی دیگه نزدیک عملم بود و همه ی راه رو رفته بودم دیگه همونجا عمل کردم 

من رسول عمل کردم بیمه تکمیلی داشتم اما اون موقع مثل الان کانال وگروه نبود همه به هم اطلاعات بدن و من ...

بازم خداروشکر ب وزن دل خواهتون رسیدین 

درخواست دوستی قبول نمیکنم بااحترام🙂
BMIرومحاسبه کن

بالای چندرو بیمه قبول میکنه؟

من پشت کنکور نیستم پشت رویاهامم💓                                                                                                                    برای رسیدن به آرزوم برام دعا کنین♥️

من فقط از رفتاردرمانی تغذیه‌ای جواب گرفتم. جراحی واقعا جواب نمیده. دوباره وزن برمیگرده.

در هر صورت باید حواست به رژیم غذاییت باشه

آره اما اینکه از چه روشی باشه مهمه. همه مون رژیم گرفتیم و ول کردیم بارها

هرکس نظری نداره ازنظرمن ک باهیچ روشی موفق نشدم بهترین راه برای من عمل بود وخداروشکر عالیه