2777
2789
عنوان

اسلیو

1026 بازدید | 70 پست

سلام خدمت همه دوستای نی نی سایتی

عزیزان خواستم بگم اگه هرعزیزی سوالی یااطلاعاتی راجع به اسلیو معده داره تاجایی که ب کارتون بیاد میتونم کمک کنم وپاسخ بدم❤🌹

درخواست دوستی قبول نمیکنم بااحترام🙂
وزن چقدر باشع انجام میدن ؟برا دختر ۱۹ساله مشکلی پیش نمیاره

سلام عزیزم بایدBMIبدنتون محاسبه بشه بستگی به اینکه ازاد انجام بشه یابابیمه داره

درخواست دوستی قبول نمیکنم بااحترام🙂

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

وزن چقدر باشع انجام میدن ؟برا دختر ۱۹ساله مشکلی پیش نمیاره

بی ام ای شما به ۳۵ برسه چاقی شما مرضی حساب میشه و عمل میکنن ولی بیمه بهتون تعلق نمیگیره و باید همه ی هزینه ها رو خودتون پرداخت کنید اگر بی ام ای شما به ۴۰ برسه بیمه درصد زیادی از هزینه ها رو تقبل میکنه  

ادم ۱۵ ساله رو هم دیدم که اسلیو کرده 

بی ام ای شما به ۳۵ برسه چاقی شما مرضی حساب میشه و عمل میکنن ولی بیمه بهتون تعلق نمیگیره و باید همه ی ...

مرسی چه اطلاعات خوبی بهم دادی .بعد ضررنداره این عمل

من به دست های خدا خیره شدم معجزه کرد،💚💚
مرسی چه اطلاعات خوبی بهم دادی .بعد ضررنداره این عمل

هیچ‌چیزی تو این دنیا بدون عوارض نیست حتی غذایی که میخوریم اگر از حد حدودش بگذریم و رعایت نکنیم برامون یه سری دردسرها درست میکنه 

این عملها هم یه سری عوارض دارن که به مرور رفع میشن اما وقتی حساب میکنی میبینی عوارض چاقی بیشتر از عمله 

شما یه سر به کلینیک چاقی بیمارستانهایی مثل رسول مدرس یا لقمان بزنید میبینید روزانه چقدر ادم تو چه سن هایی میان برای عمل از بچه ۱۵ ساله دیدم تا پیر زن ۷۰ ساله 

ن عزیزم بایدBMIشما بالای40باشه ک بیمه تامین اجتماعی یاتکمیلیتون بخشی رو تقبل کنه

خودم ک کمبود وزنم دارم

اما ایشون دامادمون هستن بیمه هم نیستن

سنشون کمه اضاف وزن داره نگرانشیم

ممنون گلم

وَ خُدا را آنگــونہ کــِ سِزاوارِ اوستــ نَشناختـــیم...