2777
2789
عنوان

کنکور

| مشاهده متن کامل بحث + 161 بازدید | 20 پست
جدی نگیر اینو گفتم ببینم چی میخوای بگی آخه دختر تو خودت ینی یکی بیاد بگه نه نمیتونی دیگ درسو میبوسی ...

اخه هی میرم درس بخونم نا امید میشم میگم بقیه سهمیه دارن ، بقیه از دهم‌بکوب خوندن اما من چی:)

من فقط منطقه سه هستم

ولی از مرداد جدی شروع میکنم ، ولی حتی ابجیمم میگه کنکور تجربی خیلی سخته تو نمیتونی قبول شی:)))

جدی نگیر اینو گفتم ببینم چی میخوای بگی آخه دختر تو خودت ینی یکی بیاد بگه نه نمیتونی دیگ درسو میبوسی ...

من هم واسه اینکه راه حلای تستیو یاد بگیرم و .. مجبورم فیلم ببینم‌با گوشی 

از طرفیم کتابا خیلی گرون شده مجبورم از رو پی دی اف تست بزنم

کلا خیلی اذیت میشم نمیدونم چیکار کنم

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

نمیتونم اخر یا میتونم

چون باید کلا یازدهم از اول امتحان بدی 

دوازدهم هم همین هرروز امتحان بعدش کنکور 

یازدهم تاریخ محیط زیست اووف 

ما که الان یازدهم هستیم میخوایم بریم دوازدهم نمیتونیم جمع کنیم 

اگر صبر کنی سال بعد باز دهم اضافه میشه 

از ی مشاور کمک بگیررر

اخه هی میرم درس بخونم نا امید میشم میگم بقیه سهمیه دارن ، بقیه از دهم‌بکوب خوندن اما من چی:)من فقط م ...

به حرفشون  گوووش نده اراجیفههه  الان این همهمه آدم کنکور قبول شدن پزشکی دندون دارو ینی همه ی اینااااا سهمیه داشن ؟؟ همشون ار دهم شرو کزدن؟؟

امقدرر مثال هس برات بزنم ک طرف بدون هیج سهمیه ای با پایه ضعیف شرو کرده  و تهش ب خواسته ش رسیده ولی میدونی فرقش با ما جی بود این بود ک اهمیت نداده به اون حرفا و  ب خودش باور داشت باور قلبی . 

منم روزانه بهم میگن قبول نمیشی نمیتونی و فلان خب مشخصه اینارو میگن چون اونا هیچی از کنکور نمیدونن جای تو نیستن فقط حرف میزنن زورشون میاد دوتا کلمه محبت آمیز بگن . 

ببین فقط بهت بگم اجازه نده اظهارت و قضاوت های بقیه تورو از مسیرت برگردونه. 

تو با عشق و لذت درستو بخون و واقعا ته تلاشتو بزار تو چطور وقتی داری میگی این چن سال هیچ تلاشی نکردی بعد میگی من درنمیام؟

خو لامصب لاقل ته تلاشتو بزار ک حداقل بدونی همه تلاشتو کردیو نشد نه این ک تلاش نکرده میگی نمیشه و ... 

من هم واسه اینکه راه حلای تستیو یاد بگیرم و .. مجبورم فیلم ببینم‌با گوشی از طرفیم کتابا خیلی گرون شد ...

منم همینم دیگ خانواده کتاب نمیگیرن من پی دی اف میبینم فیلم هم با گوشی ...  دووم بیار سختیش رو بکش این عرق سختی رو با اشک خوشحالی جبران کن ن اشک حسرت و پشیمونی🥲