2777
2789
عنوان

اقدام

703 بازدید | 13 پست

این ماه برای اولین بار میخوام اقدام کنم با وجود اینکه آمادگی نداشتم چون ماه پیش دکتر گفت ذخیره تخمدانم کمه اما ظاهرا تخمک گذاری دارم.دو تا سوال دارم لطفا کمک کنید

رب هب لی من لدنک ذریه الطیبه انک سمیع الدعا،خدایا کنجدم رو به خودت میسپارم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چی

“یا امام رضـــــــــــا” اگر بناست که لطف کسی به ما برسد …. .خدا کند فقط از جانب شما برسد….نخواه منت بیگانه بر سرم باشد….. .خوش است خیر همیشه ازآشنا برسد…                            . 💚😍زیر پوست من یک دنیا در جریان است😍💚

سونو خوب بود آزمایش کم خونی و هورمونی و قند خوب بود.فولیک اسید وآهن و کلسیم منیزیم زینک،ویتامین ای،امگا ۳ مصرف میکنم.عسل و سیاه دانه هم همین طور.معاینه هم شدم.دیگه باید چیکار کنم؟

سونو خوب بود آزمایش کم خونی و هورمونی و قند خوب بود.فولیک اسید وآهن و کلسیم منیزیم زینک،ویتامین ای،ا ...

میشه بگی این ویتامین ها رو هرروز می خوری؟یا چند باردر هفته؟

توکل یعنی اجازه دادن به خداوند که خودش تصمیم بگیرد! تو فقط بخواه و آرزو کن اما پیشاپیش شاد باش! و ایمان داشته باش که رویاهایت هم چون بارانی در حال فرو ریختنند! پیشاپیش شاد باش و شکر گذار چرا که خداوند نه به قدر رویاها بلکه به اندازه ایمان و اطمینان توست که می بخشد!
میشه بگی این ویتامین ها رو هرروز می خوری؟یا چند باردر هفته؟

اسید فولیک هر روز بقیه یک یا دو روز در میان

مشکل بعدی اینکه شوهرم دو ماه هست خیلی کم رابطه برقرار میکنه.ماهی یک یا دو بار.البته میدونه باید یه روز در میون اقدام داشته باشیم از این ماه.ولی حس میکنم نمیکنه چون میلی نداره.نمیدونم چرا اینجوری شده.اصلا دوست ندارم هر بار برم بگم زود بیا روز اقدامه.چشه؟چیکار کنم؟