2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من آدم روسیاهی هستم. کار منو به پای معتقدین و اسلام نزدید. ولی همیشه از این خاله زنک‌ بازی‌های مجالس ...

توی همین تاپیک ۳ نفرو به خاطر زبونت رنجوندی...

اگه انقدر تعصب رو امام حسین و خدا داری یکم روی زبونت کار کن گلم

آیه در قرآن داریم وای از کسی که مردم از زبان بدش در امان نیستن😊

ازدواج سنت پیامبر هستش و یک کار خیر 

ایشون هم به قصد دوستی و رابطه نامشروع نمیخواد بره

دختره و دلش میخواد پسندیده بشه همین 

دقیق نمیدونم و فقط "نظر و اعتقاد شخصی خودم" رو میگم.

به نظر من هر فردی کاری برای امام حسین علیه السلام انجام بده ، خدا یه جایی براش جبران میکنه. 💖

شما دوست داری ازدواج کنی و این اصلا چیز بدی نیست.

به نظر من توکل به خدا کن و توسل کن به امام حسین علیه السلام و تو دلت نیت کن و حاجتت رو بخواه. 

بعد به امام حسین بگو من میرم تو مجلس شما و به اندازه توانم کمک میکنم ، از شما میخوام برای حاجت روا شدنم دعا کنید و یه همسر خوب نصیبم کنید که در کنار هم خوشبخت بشیم. 🌸

خوب احترام امام حسین جا خودش من حرف بدی زدم

اره عزیزم چند نفر جدید میبیننت شاید برا پسرشون دنبال زن باشن   

🔴یه قرص خوب برا چاق شدن بگید🔴خیلی لاغرم 😭😭😭   جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏 . اگه جوابت ندادم یعنی جواب ابلهان خاموشیت سکوت منو به حساب زرنگی خودت نذار اینجا یه سایت عمومیه اگه توو دنیای واقعی ببینمت جررررت میدم*.                               🛑🛑🛑 قرص گین آپ و ضرراتش   :  خب راستش من خیلی لاغرم وزن 40و قد 160 دم عروسیم خیلی دلم میخواست تپل شم یا حداقل صورتم یکم گونه داشته باشه رفتم گین آپ گرفتم خوردم کم کم تپل شدم و خیلی خوشگل شدم میخواستم فقط یه ماه بخورم که یه ماه خوردم و عروسیم یه ماه عقب افتاد و دوباره مجبور شدم ادامه بدم و دوباره عروسیم عقب افتاد و خلاصه سه ماه خوردم توو این سه ماه اشتهام خیلی زیاد شد و9 کیلویی چاق شدم و خیلی خیلی خوشگل شدم دوسه هفته قبل عروسیم یهو تمام بدنم مخصوصا صورتم پر جوش شد یه جوشا خیلی وحشتناک که هرچی محلول و اینا میزدم و قرص مصرف کردم گم نشدن خیلی خیلی عوارض بدی روم داشت یه عروس بودم با صورت پره جوش پریودام هر دو هفته یه بار شدن با خونریزی زیاد قرص ول کردم کل وزنم برگشت تمام بدنم پره ترک پوستی شد معده دردا شدیدی میگرفتم حس میکردم شکمم پره باده نفخ بدی گرفتم پا درد شدم خلاصه که همه این مریضی ها تا یه سال درگیر بودم تو رو خدا به هر قیمتی نخواه چاق شی اونم با قرص باور کن تمام قرص چاق ها هورمونی هستند با دستکاری کردن هورمون ها یه چاقی کاذب به آدم میدن و آدم پوکی استخوان میگیره که بدترین بیماری هاست اون موقع یکی از. آشناهام میگفت نخور من خوردم پوکی استخوان گرفتم استخون لگنم سیاه شده تا چندماه راه نمیتونستم برم با خودم گفتم من لاغرم دیگه آب از سرم گذشته بذار هر اتفاقی نیوفتاده بیوفته با اینکه خیلی لاغرم دیگه تن به قرص چاقی نمیدم به توبه کردن افتادم  🛑🛑🛑🛑🛑🛑🛑

متولد۸۶ هستی نه؟؟؟خود اماما ینت ازدواج پسندیده دونستن شما ناراحتی؟

دهه هشتادی بودن ننگ نیست. بلانسبت حرمله داشتیم یزید داشتیم معاویه داشتیم و همه‌شون به قول شما سن بالایی داشتن. اما این سن بالا دلیل بر داشتن بلوغ فکری و معنوی‌شون نبود، درنهایت عاقبت به شر شدن. ولی علی اکبر و قاسم علیه السلام که تازه جوون بودن و سن کمی داشتن از لحاظ درک و فهم با دیگران قابل مقایسه نبودن. پس شما حرف رو بچسب نه سن رو.

بارها دیدم چون مخالف‌شون حرف میزنم برچسب بچه بهم زده میشه ولی اگر یه کاربر دیگه‌ که همسن منه بیاد و موافق‌شون حرف بزنه میشه دختر آگاه و فهمیده! از روشنفکری فقط ژستش رو یاد گرفتی عزیزم. اینکه وقتی وسط بحث از جهت کم‌آوردن، به سنم گیر میدی نشانه‌ی ضعفته. بلاتشبیه بلاتشبیه، قاسم و علی اکبر هم با استدلال شما بچه بودن؛ ولی اونا کجا، خولی و یزید کجا؟ استناد به سن افراد و اعتقاد به اینکه سن با فهم و درایت رابطه‌ی مستقیم داره، سنتی جاهلی‌ست که سقیفه رو رقم زد. اگر باهام مخالفی لطفا مدام ریپ نزن. یه جمله‌ی هست تحت عنوان "اوکی تُ راس میگی" که در برخی موارد هم به درد من میخوره و هم به درد شما❤️
توی همین تاپیک ۳ نفرو به خاطر زبونت رنجوندی...اگه انقدر تعصب رو امام حسین و خدا داری یکم روی زبونت ک ...

میشه بگین من چه چیز بدی گفتم؟ فقط کار ایشون رو نقد کردم چون به نظرم در شان مجلس عزا نبود.

بارها دیدم چون مخالف‌شون حرف میزنم برچسب بچه بهم زده میشه ولی اگر یه کاربر دیگه‌ که همسن منه بیاد و موافق‌شون حرف بزنه میشه دختر آگاه و فهمیده! از روشنفکری فقط ژستش رو یاد گرفتی عزیزم. اینکه وقتی وسط بحث از جهت کم‌آوردن، به سنم گیر میدی نشانه‌ی ضعفته. بلاتشبیه بلاتشبیه، قاسم و علی اکبر هم با استدلال شما بچه بودن؛ ولی اونا کجا، خولی و یزید کجا؟ استناد به سن افراد و اعتقاد به اینکه سن با فهم و درایت رابطه‌ی مستقیم داره، سنتی جاهلی‌ست که سقیفه رو رقم زد. اگر باهام مخالفی لطفا مدام ریپ نزن. یه جمله‌ی هست تحت عنوان "اوکی تُ راس میگی" که در برخی موارد هم به درد من میخوره و هم به درد شما❤️
توی همین تاپیک ۳ نفرو به خاطر زبونت رنجوندی...اگه انقدر تعصب رو امام حسین و خدا داری یکم روی زبونت ک ...

دغدغه‌ی من رو بپذیرید. هيئت میتونه بدون مسائل مادی به اوج معنویت و کمال خودش برسه.

دهه هشتادی بودن ننگ نیست. بلانسبت حرمله داشتیم یزید داشتیم معاویه داشتیم و همه‌شون به قول شما سن بال ...

بحث این حرفا نیست 

شما ۱۶سالته اصلا نگران این نیستی که هنوز ازدواج نکردی چون سنت کمه ولی یه نفر که سنش مناسب ازدواج و دوست داره ازدواج کنه رو درک نمی کنید چون تو شرایط اون نیستید به قولی با کفش های اون راه نرفتید فقط قصاوت کردید اگه رسیدید به یه سنی هنوز باب دلتون رو پیدا نکردید اون وقت بیشتر می تونید درک کنید این مطلب رو

بحث این حرفا نیست شما ۱۶سالته اصلا نگران این نیستی که هنوز ازدواج نکردی چون سنت کمه ولی یه نفر که سن ...

عزیزم بله متوجه هستم. درسته، شاید من واقعا توی این فضاها نیستم. ولی خب همیشه از اینکه پیرزن‌ها تو مجالس زنونه چشم چشم کنن و دنبال عروس بگردن بدم میومد و میاد. به نظرم اینجوری از معنویت و حال و هوای معنوی و خوب روضه کاسته میشه.

میشه بگین من چه چیز بدی گفتم؟ فقط کار ایشون رو نقد کردم چون به نظرم در شان مجلس عزا نبود.

همین که بی دلیل میگی امام حسین بزنه به ....

من برام مهم نیست حساب کتاب پیش یکی دیگه ست

اما این رو بدون از چادر پوشیدن بهترش اینه که عبد خدارو با سخن آزار ندی 

به هر حال من حلالت میکنم 

به تاریخ تولدت هم دقت نکردم

خیلی مونده تا چیزهای مختلف رو یاد بگیری

مهم ترینش امروز بود 

روز خوبی داشته باشی

اسی قصد ناراحت کردن شما رو نداشتم و دارم. کامنت‌های جدیدم رو بخون. این نظر شخصی خودم بود. التماس دعا.

همین که بی دلیل میگی امام حسین بزنه به ....من برام مهم نیست حساب کتاب پیش یکی دیگه ستاما این رو بدون ...

آره همیشه همین‌ چادر رو زدین تو سرم💔 من لیاقتش رو ندارم.. بیشتر از این منو شرمنده‌ی خانم نکنید. اینقدری که ما نوجوونای چادری کنایه شنیدیم خدا میدونه. علیه السلام نیستم. من مثل شما که ممکن الخطا هستی در زندگی اشتباهاتی دارم. چرا احساس می‌کنید من عاری از خطا هستم؟ چرا چادرم رو توی سرم می‌کوبید؟

همین که بی دلیل میگی امام حسین بزنه به ....من برام مهم نیست حساب کتاب پیش یکی دیگه ستاما این رو بدون ...

چطور هم دهه‌های من چون جوونن میتونن هر غلطی دلشون خواست بکنن ولی تا به من میرسه چون یه چادر سرمه اگه نازک‌تر از گل بگم همه شروع میکنن به تخریب؟ من واقعا در حال خودسازی هستم و دارم روی خودم کار میکنم که ان شاءالله از لحاظ رفتاری و معنوی ارتقا پیدا کنم ولی همیشه همین‌ چادر خورده تو سرم.. و میگن تو دیگه چرا.. مگه من علیه السلامم؟