عزیزم لطفا اروم بنده خدا چی گفتن مگه !نگفت دوستی گفت ازدواج درسته من و شما مخالف این مدلم ولی خب دل ...
قلب آدم آتیش میگیره. عزای امام حسین باید دلی باشه نه چیز دیگهای.
بارها دیدم چون مخالفشون حرف میزنم برچسب بچه بهم زده میشه ولی اگر یه کاربر دیگه که همسن منه بیاد و موافقشون حرف بزنه میشه دختر آگاه و فهمیده! از روشنفکری فقط ژستش رو یاد گرفتی عزیزم. اینکه وقتی وسط بحث از جهت کمآوردن، به سنم گیر میدی نشانهی ضعفته. بلاتشبیه بلاتشبیه، قاسم و علی اکبر هم با استدلال شما بچه بودن؛ ولی اونا کجا، خولی و یزید کجا؟ استناد به سن افراد و اعتقاد به اینکه سن با فهم و درایت رابطهی مستقیم داره، سنتی جاهلیست که سقیفه رو رقم زد. اگر باهام مخالفی لطفا مدام ریپ نزن. یه جملهی هست تحت عنوان "اوکی تُ راس میگی" که در برخی موارد هم به درد من میخوره و هم به درد شما❤️
خوب بخاطر امام حسین کار بکنی بعد ازدواج کار خیر هست
این نوع کار کردن برای امام حسین با اخلاص نیست. البته من کسی نیستم که بخوام فتوا بدم. لازم دونستم یکم انتقاد کنم بقیهش رو خودتون مختارید.
بارها دیدم چون مخالفشون حرف میزنم برچسب بچه بهم زده میشه ولی اگر یه کاربر دیگه که همسن منه بیاد و موافقشون حرف بزنه میشه دختر آگاه و فهمیده! از روشنفکری فقط ژستش رو یاد گرفتی عزیزم. اینکه وقتی وسط بحث از جهت کمآوردن، به سنم گیر میدی نشانهی ضعفته. بلاتشبیه بلاتشبیه، قاسم و علی اکبر هم با استدلال شما بچه بودن؛ ولی اونا کجا، خولی و یزید کجا؟ استناد به سن افراد و اعتقاد به اینکه سن با فهم و درایت رابطهی مستقیم داره، سنتی جاهلیست که سقیفه رو رقم زد. اگر باهام مخالفی لطفا مدام ریپ نزن. یه جملهی هست تحت عنوان "اوکی تُ راس میگی" که در برخی موارد هم به درد من میخوره و هم به درد شما❤️
خوبه تو جای خدا و اماما نیستی 😂😂😂😂😂نمایش؟درست حرف بزنبه دعای گربه سیاه بارون نمیاد عزیزماگه انق ...
من آدم روسیاهی هستم. کار منو به پای معتقدین و اسلام نزدید. ولی همیشه از این خاله زنک بازیهای مجالس روضهی زنونه بدم میومد.