2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خیلی‌ها رو می‌بینم تا محرم میشه شروع میکنن از این تاپیک‌ها زدن. واقعا زشته. حرمت عزای حسین علیه السل ...

چیکارش دارین

اگه قراره بختش اینجور جاها باز بشه بازم به اذن خدا بوده و مشکلی نیست

بعدشم نمیره که کار بدی انجام بده ، به هر حال اینجور جاها هم پیرزن و اینا زیاد میره شاید یکی خواستش

عزیزم لطفا اروم بنده خدا چی گفتن مگه !نگفت دوستی گفت ازدواج درسته من و شما مخالف این مدلم ولی خب دل ...

قلب آدم آتیش میگیره. عزای امام حسین باید دلی باشه نه چیز دیگه‌ای.

بارها دیدم چون مخالف‌شون حرف میزنم برچسب بچه بهم زده میشه ولی اگر یه کاربر دیگه‌ که همسن منه بیاد و موافق‌شون حرف بزنه میشه دختر آگاه و فهمیده! از روشنفکری فقط ژستش رو یاد گرفتی عزیزم. اینکه وقتی وسط بحث از جهت کم‌آوردن، به سنم گیر میدی نشانه‌ی ضعفته. بلاتشبیه بلاتشبیه، قاسم و علی اکبر هم با استدلال شما بچه بودن؛ ولی اونا کجا، خولی و یزید کجا؟ استناد به سن افراد و اعتقاد به اینکه سن با فهم و درایت رابطه‌ی مستقیم داره، سنتی جاهلی‌ست که سقیفه رو رقم زد. اگر باهام مخالفی لطفا مدام ریپ نزن. یه جمله‌ی هست تحت عنوان "اوکی تُ راس میگی" که در برخی موارد هم به درد من میخوره و هم به درد شما❤️
واقعا روضه جای این کارا نیست. نمایش برای شوهر پیدا کردن؟ امام حسین بزنه..

خوبه تو جای خدا و اماما نیستی 😂😂😂😂😂

نمایش؟

درست حرف بزن

به دعای گربه سیاه بارون نمیاد عزیزم

اگه انقدر معتقدی چرا درمورد نیکو حرف زدن یکم تحقیق نمیکنی؟

خوب بخاطر امام حسین کار بکنی بعد ازدواج کار خیر هست

این نوع کار کردن برای امام حسین با اخلاص نیست. البته من کسی نیستم که بخوام فتوا بدم. لازم دونستم یکم انتقاد کنم بقیه‌ش رو خودتون مختارید.

بارها دیدم چون مخالف‌شون حرف میزنم برچسب بچه بهم زده میشه ولی اگر یه کاربر دیگه‌ که همسن منه بیاد و موافق‌شون حرف بزنه میشه دختر آگاه و فهمیده! از روشنفکری فقط ژستش رو یاد گرفتی عزیزم. اینکه وقتی وسط بحث از جهت کم‌آوردن، به سنم گیر میدی نشانه‌ی ضعفته. بلاتشبیه بلاتشبیه، قاسم و علی اکبر هم با استدلال شما بچه بودن؛ ولی اونا کجا، خولی و یزید کجا؟ استناد به سن افراد و اعتقاد به اینکه سن با فهم و درایت رابطه‌ی مستقیم داره، سنتی جاهلی‌ست که سقیفه رو رقم زد. اگر باهام مخالفی لطفا مدام ریپ نزن. یه جمله‌ی هست تحت عنوان "اوکی تُ راس میگی" که در برخی موارد هم به درد من میخوره و هم به درد شما❤️
قلب آدم آتیش میگیره. عزای امام حسین باید دلی باشه نه چیز دیگه‌ای.

متوجه هستم 

به این فکر کنید شاید 

این تنها جایی باشه یه دختری بخواد تو اجتماع باشه 

و تو چشم خانمایی ک ازدواج سنتی میپسندن 

وگرنه قطعا عزای امام حسین 

دلی باید باشه 

خوبه تو جای خدا و اماما نیستی 😂😂😂😂😂نمایش؟درست حرف بزنبه دعای گربه سیاه بارون نمیاد عزیزماگه انق ...

من آدم روسیاهی هستم. کار منو به پای معتقدین و اسلام نزدید. ولی همیشه از این خاله زنک‌ بازی‌های مجالس روضه‌ی زنونه بدم میومد.