2777
2789
عنوان

شونه چوبی

1095 بازدید | 26 پست

سلام برای شونه کردن موهاتون از چی استفاده میکنید؟برس چوبی یا پلاستیکی یا فلزی یا شانه چوبی یا پلاستیکی هرچی از چی استفاده می کنید؟ من موهام ضعیف و نازک هستش بعدش موخوره و اینا داره ریزش و شوره شم با شامپو اوکی شده میخوام چوب بگیرم نمیدونم شونه بگیرم یا برس؟بعدشم اگه شونه بگیرم کدوم مدل و اگه برس بگیرم دندانه گرد یا عادی؟کدومش راحتره ممنون میشم کمکم کنید مرسی

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

برس هم دندونه گرد نباشه .عادی باشه .بامبو باشه.شونه من پنج میله.چوب گردوعه.خیلیییییی خفنه.عاشقشم.من از یه پیج سفارش دادم .چون دستساز بود.توی بازار پیدا نمیشد.بعد از حمومم روغن ارگان بزن نوک موهات.قبل از سشوار هم،اسپره محافظ حرارت بزن که موهات نسوزه

وسرانجام ، عشق برنده است...❤️
برس هم دندونه گرد نباشه .عادی باشه .بامبو باشه.شونه من پنج میله.چوب گردوعه.خیلیییییی خفنه.عاشقشم.من ...

اها دندونه تیز کف سر رو اذیت نمیکنه؟و شونه زرن باهاش راحته؟راسته میگن دندونه گرد موها رو میکشه ؟

برس هم دندونه گرد نباشه .عادی باشه .بامبو باشه.شونه من پنج میله.چوب گردوعه.خیلیییییی خفنه.عاشقشم.من ...

سلام عزیزم امکانش هست عکس برستونو ببینم؟ آخه میخام سفارش بدم برام یه برس خوب بسازن

هممون خوشگلیم 🥰مهم اینکه کی نگاهمون میکنه....