2777
2789
عنوان

دروغه

| مشاهده متن کامل بحث + 821 بازدید | 27 پست
سلام  توتی نمیشه جاتون رو تو گروه عوض کنید؟؟

نه دیگه😭همین الانشم سر یه موضوعی دخترای فضول کلی برام حرف در اوردن

اگه گروهمو عوض کنم قشنگ همه میفهمن

❌لطفابخاطر طولانی بودن نام کاربریم ریپلای نکنید

توتی یه بار باهم بیرون رفتین که تعریف کردی ،بعد از اون دیگه با هم نبودین ؟

خوشبختى مانند "تلفن" است اگر دیگران نداشته باشند، به هیچ درد شما نخواهد خورد... براى دیگران آرزوى خوشبختى کنید.💖💖

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

توتی یه بار باهم بیرون رفتیم که تعریف کردی ،بعد از اون دیگه با هم نبودین ؟

بعد از اون تو دانشکاه و تو مسیر رفت و امد ...

مطمءنم بازم مببینیش.بازم روزای خوب.

فک نکنم

فقط کاش بیشتر مینوشتم کاش

نه دیگه😭همین الانشم سر یه موضوعی دخترای فضول کلی برام حرف در اوردن اگه گروهمو عوض کنم قشنگ همه میف ...

خب بفهمن چه اشکال داره اگه از دوست داشتن طرفت مطمئنی قدمی برداری وااای به اون عشقی که هر دو سرش مغرور باشن و تلاشی نکنن😢😢

خوشبختى مانند "تلفن" است اگر دیگران نداشته باشند، به هیچ درد شما نخواهد خورد... براى دیگران آرزوى خوشبختى کنید.💖💖
منم یه زمانی چقدرباهاش گریه کردم. انشالله به مراد دلت برسی

مرسی عزیزم

شاید بگید کارم احمقانه ست و ارزش نداره میدونم ارزش نداره میدونم ساید اون تمایلی نداست میدونم بزرگ ...

چرا انقدر نا امیدی.خودت میدونی همه اینا یادت میره.امید داشته باش.به روزای خوب.ادمای خوب وجدید.بابا تو او راهی

حکایت ادمامثه عکسهاس.بزرگشون کنی بی کیفیت میشن
خب بفهمن چه اشکال داره اگه از دوست داشتن طرفت مطمئنی قدمی برداری وااای به اون عشقی که هر دو سرش مغرو ...

خیلی تابلوعه

گروهی که اون رفته احتمالا همش پسرن

من برم توش یکم ضایع ست همه پسر من تنها

اون خیلی دیر اقدام کرد منم نتونستم چیزی بکم 

هر چی خیره همون پیش روتون قرار بگیره عزیزم 

سخته این روزها ولی امیدوارم در آینده این شبها و روزها جزو خاطرات شیرینت به حساب بیاد با وصال ❤😍

هر چی خیره همون پیش روتون قرار بگیره عزیزم  سخته این روزها ولی امیدوارم در آینده این شبها و رو ...

💕💕💕💕

تا میام یکم جون بگیرم یهو انگار یه موج بزرگ میاد منو با خودش میبره...

چرا انقدر نا امیدی.خودت میدونی همه اینا یادت میره.امید داشته باش.به روزای خوب.ادمای خوب وجدید.بابا ت ...

همه همینن همه میدونن یادشون میره اما باز نمیتونن غصه نخورن😞میترسم واقعا از ناراحتیایی که این موضوع ممکنه برام پیش بیاره میترسم😣پاییزو چجوری انقدر غمناک شروع کنم