2777
2789

شیر خودتونومیخوره؟ گریه و بیقراری هم داره که احساس کنید دلدرد شده؟البته سه روز زمان زیادی نیست

یعنی چی که ما انسان را در رنج آفریدیم و زندگی او مملو از رنج‌هاست؟می‌خوام صد سال سیاه نمی‌آفریدی  

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دختر منم همینطوریه دکترش گفت 2روز صبرکن روز سوم با گوش پاک کن و وازلین مقعدشو تحریک کن تا مدفوعش خارج بشه،گفت هوا گرمه اب بدنشون کم شده بخاطر اینه و روزی دو سه قاشق اب جوشیده سرد بده بهش

❤اومدی تا بره فصل دیوونگی🌼شدی آرامش کل این زندگی❤
شیر خودتونومیخوره؟ گریه و بیقراری هم داره که احساس کنید دلدرد شده؟البته سه روز زمان زیادی نیست

اره چشیر خودم میخوره ولی روزی یه بار تا نهایت دو بار شیرخشک میدم چون شش ماه تمام بشه باید برم سرکار نمیخوام ترک کنه. بی قراری نه زیاد روزا میخواد شبا کم میخوایه شاید دو تا سه ساعت بعضی اوقات هم تا صبح بیداره 

اره شیر خودم میخوره ولی روزی یه بار تا نهایت دو بار شیرخشک میدم چون شش ماه تمام بشه باید برم سرکار نمیخوام ترک کنه. بی قراری نه زیاد روزا میخوابه شبا کم میخوابه شاید دو تا سه ساعت بعضی اوقات هم تا صبح بیداره 

اره چشیر خودم میخوره ولی روزی یه بار تا نهایت دو بار شیرخشک میدم چون شش ماه تمام بشه باید برم سرکار ...

شیر خشکش رو رقیقتر درست کنید .پسر منم شیرخشک میخورد یبوست گرفت.دکترش گفت به ازای هر پیمانه شیر، یک و نیم درجه اب بریز. از اون موقه دیگه یبوست نگرفت.میتونید شکمش رو با روغن بچه یا روغن زیتون ماساژ بدین.

یعنی چی که ما انسان را در رنج آفریدیم و زندگی او مملو از رنج‌هاست؟می‌خوام صد سال سیاه نمی‌آفریدی  

عزیزم منم همین مشکلو از یک ماهگیش داشتم تا 4 ماهگیش خودش خوب شد کم کم. بچه من نمیذاشت به یک روز برسه اصلا تحمل نمیکردم اینقدر گریه میکرد تا با گوش پاک کن... حتی روزی چند بار.  دکترم میگفت تا 6 ماهگی طبیعیه چون سیستم گوارشو...  خوب تکمیل نشده. خودش خوب میشه منم یادمه خیلی خیلی نگران بودم

عزیزم تا 5 روز جای نگرانی نیست. سعی کن عرق نعنا و دمنوش ترنجبین و شیرخشت خودت زیاد بخوری و بعد به کوچولوت شیر بدی روی شکمش هم روزی 3 بار با کمی روغن زیتون ماساژ بده ایشالا زودی خوب میشه

ممنون از همه دوستان پس با روغن زیتون ماساژ و خودم استفاده کنم نیازی نیست ببرمش دکتر

خودت روغن زیتون بخور.  اگه خواستی تحریکشم کنی با همین گوش پاک کن و روغن زیتون انجام بده. با صابون نکنی بچه میسوزه.  یبار بچم سوخت گریه میکرد عین لبو شده بود از ترس نمیدونستیم چیکار کنیم