2777
2789

دقیقا منم همینطور

اصلا تکلیفم مشخص نیست و نمیدونم چی میشه

خیلی خیلی افسرده شدم و میترسم هر روز فقط گریه میکنم

یادم میاد چقدر خودم سختی کشیدم و به اطرافیانم سختی دادم بخاطر کنکور و با اینحال معلوم نیست چی میشه گریم میگیره

قبل از اظهار نظر درمورد موضوعی ، از داشتن تجربه و سواد در اون موضوع اطمینان حاصل کنید.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ایشالا امام حسین کمکتون میکنه نگران نباش

مرسی عزیزم🙂❤️

خیلی دوست داشتم برم هیئت و عزاداری ولی این مدت انقدر حالم بد بوده حتی از اتاقم به زور میام بیرون

قبل از اظهار نظر درمورد موضوعی ، از داشتن تجربه و سواد در اون موضوع اطمینان حاصل کنید.

من از زمان کنکورم 8 سالی میگذره ولی دقیقا بعد کنکورم حس شبیه تو رو داشتم 

کنکور خیلی روحیه آدمو خراب میکنه و متاسفانه خیلی از افراد بعد کنکور دچار افسردگی میشن اگر برات امکان داره یکم تفریحات خودت رو بیشتر کن تا تو حال و هوای بد نمونی

به هرحال تو که کنکور رو دادی و الان کاری از دستت بر نمیاد نتیجه رو بسپار به خدا که همیشه برای آدم بهترین رو رقم میزنه و دست از ناراحتی کردن بردار

مرسی عزیزم🙂❤️خیلی دوست داشتم برم هیئت و عزاداری ولی این مدت انقدر حالم بد بوده حتی از اتاقم به زور ...

من قول میدم دعات کنم 💖درضمن بخدا خدا همه چیو برات چیده من پارسال یچیزیو از خدا خواستم و انقد گریه کردم انقد خودمو کشتم نشد ک نشد خدا بکشدم حتی ی مدت با خدا قهر کردم ولی بعدش یجایی مطمئن باش محکمتر دستتو میگیره یجوری ک همه خستگیا و ناراحتیای الانت پاک میشن اولا امیدوارم و دعا میکنم همونی بشه ک ب صلاحته ولی خدایی نکرده نشد نا امید نشو هیچوقت 

التماس دعا

دانشجوی پزشکی🌿💕

من قول میدم دعات کنم 💖درضمن بخدا خدا همه چیو برات چیده من پارسال یچیزیو از خدا خواستم و انقد گریه ک ...

منم به این حرف اعتقاد دارم😍

دیگه هیچی نمیتونه غافگیرم کنه ...
من قول میدم دعات کنم 💖درضمن بخدا خدا همه چیو برات چیده من پارسال یچیزیو از خدا خواستم و انقد گریه ک ...

خیلییییی ممنونم ازت

منم کم کم داشتم اعتقادمو از دست میدادم و از همه جا ناامید شده بودم الان واقعاااا احتیاج داشتم به این حرف❤

من از زمان کنکورم 8 سالی میگذره ولی دقیقا بعد کنکورم حس شبیه تو رو داشتم کنکور خیلی روحیه آدمو خراب ...

سخته واقعا. بیشتر از همه اطرافیان آدمو اذیت میکنن 

دیشب رفتم برای کار عمم میگه آره اینجوری که تو دنبال کاری انگار هیچی قبول نمیشی گفتی برم کار کنم

گفتم چه ربطی داره . ادم وقتی پول نداره میره کار میکنه

ینی فامیل انقدر بیشعوره و خره هر چیزیو میگه

تازه با اینکه خودشون میدونن من چقدر درسم خوبه و کل فامیل هر سال میرن از مدیر و معاون میپرسن ...

دیگه هیچی نمیتونه غافگیرم کنه ...