2777
2789

سلام وقتتون بخیر 

میتونید درباره این موضوع از متخصص این کار که مشاور خانواده و ازدواج هستند سوال کنید بیشتر و بهتر میتونن راهنماییتون کنن 

اگه مقدور نبود پیش روانشناس برید 

میتونید از شماره تلفن ۱۴۸۰ مشاوره رایگان بگیرید

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، امروز یه سر به توپ تخفیف دیجی‌کالا بزنین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی گذاشته، هم یه کد ۵۰۰ هزار تومانی داره.

کد: TT554

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

من‌همسرم کارمنده ولی خوب هم حقوق ش بیشتر از اینه هم کرایه نمیدیم مشکلی نداریم 

این روزا از رو  نداری عاشق و معشوق میشن                           من یه لیلی‌میشناسم مهرشو از مجنون گرفت

ما هم حقوقمون 22تومنه و کارمندیه 

اما قسط و اجاره و اینارو ازش کم کنسم ماهی ده تومن برامون میمونه که خداروشکر 5تومنشو پس انداز میکنیم بقیشم استفاده میکنیم و کافه و رستوران و سفر و خرید اینا

خداروشکر سطح زندگیمونم از نظر مالی متوسط روبه بالاست 

البته بچه نداریم هنوز

با 20تومن هم میشه سخته ولی بامذیریت شدنیه

تهرانم هیتیم

یه روز میشم تو کربلا مجاور تو ان شاءالله؛ امام حسین عزیزم💔 اللَّهُمَّ عَجِّل لِوَلِيِّكَ الْفَرَج🤲🏻
به سختی میشه دیگه مگه تو شهرستانای کوچیک اگه خونه و ماشین داشته باشی. تو تهران بخور و نمیر هست

وا کی گفته 

منم تهرانم

ماهم حقوقمون 22تومنه و کارمندیه 

اما قسط و اجاره و اینارو ازش کم کنسم ماهی ده تومن برامون میمونه که خداروشکر 5تومنشو پس انداز میکنیم بقیشم استفاده میکنیم و کافه و رستوران و سفر و خرید اینا

خداروشکر سطح زندگیمونم از نظر مالی متوسط روبه بالاست 

البته بچه نداریم هنوز

با 20تومن هم میشه سخته ولی بامذیریت شدنیه

یه روز میشم تو کربلا مجاور تو ان شاءالله؛ امام حسین عزیزم💔 اللَّهُمَّ عَجِّل لِوَلِيِّكَ الْفَرَج🤲🏻
وا کی گفته منم تهرانمماهم حقوقمون 22تومنه و کارمندیه اما قسط و اجاره و اینارو ازش کم کنسم ماهی ده تو ...

ببخشید با ۵ تومن چجوری سفر و خرید خونه و رستوران و اینا دارین؟ یه خرید گوشت و مرغ ۲ نفر تو ماه میشه ۴ تومن حداقل خرید سوپر و سبزیجات و اینا بماااند. دروغ شاخدار نگین دیگه خیلیای دیگه تهران زندگی میکنن بخونن خنده شون میگیره

ببخشید با ۵ تومن چجوری سفر و خرید خونه و رستوران و اینا دارین؟ یه خرید گوشت و مرغ ۲ نفر تو ماه میشه ...

چون کارمند رسمی دولت هستن هرسه ماه یه بار گوشد و مرغ بهمون میدن کافیه هودمون دیگه نمیخریم یرای بقیه خریدهاهم که ماهانه یارانت خرید میدن

چیز خاصی نیس که بخوام دروغ بگم

بعد اینکه برای سفرهم معمولا ارگان ها یه سری هتل دارن برلی کارمندا با تخفیفه 

فک کنم شما همسرتون کارمند رسمی دولت ی نیس اطلاع ندارید و متهم به دروغگویی میکنید

چون کارمند رسمی دولت هستن هرسه ماه یه بار گوشد و مرغ بهمون میدن کافیه هودمون دیگه نمیخریم یرای بقیه ...

خب پس بگو که همه چی رو به صورت مزایا دریافت میکنین که ادم‌ نگه بهتون دروغگو. چون با ۵ تومن خرج شکم دو هفته یه خانواده دو نفره به سختی درمیاد. یه سفر دو روزه داخلی کم کم ۵ تومن هزینه محل اقامت میشه خورد و خوراک بماند.