2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یعنی الکی گفته؟

اگر ابلاغیه برا شما نیومده باشه بله چون طلاق معمولا جزو پروندهاییه که دادگاها و مراجع خیلی سخت میگیرن تا شاید زن و شوهر اشتی کنن و بهم برگردن  همینجوری مرد بره بگه طلاق توافقی نمیزارن ایقاع تسشیفاتیه باید گواهی عدم امکان سازش عدم تمکین یا هرچی از جانب خانوم باشه که تازه بره زیر نظر دادرسی

عجیبه مطمعنید نیومده؟ سایت ثنا رو چک کردید؟

آره چک کردم...میگم شاید الکی میگه..چون گفتم مهریه چی..گفت که پس چهارشنبه کنسله میرم میندازمش اجرای احکام...من باید برم نه اون...مگه میشه اون بره برای مهریه شعبه تعیین کنه؟

اگر ابلاغیه برا شما نیومده باشه بله چون طلاق معمولا جزو پروندهاییه که دادگاها و مراجع خیلی سخت میگیر ...

هیچی واسه من نیومده...شوهرمم اصلا نگفت برم کدوم شعبه فقط گفت دادگاه..گفتم کدوم شعبه گفت تو بیا دادگاه جلسه رسیدگیه..گفتم خب یه برگه ایی اس ام اسی که برات اومده رو برام بفرست که بدونم..نفرستاد گفت دادگاه..بعد گفتم مهریه چی؟گفت خب پس دادگاه کنسله برم دادخواست رو تغییر بدم بندازم اجرای احکام...مگه مهریه رو من نباید برم شکایت؟اون میشه بره از خودش شکایت کنه بابت مهریه؟

هیچی واسه من نیومده...شوهرمم اصلا نگفت برم کدوم شعبه فقط گفت دادگاه..گفتم کدوم شعبه گفت تو بیا دادگا ...

نه عزیزم نمیشه فقط در یه صورت میشه که اونم شما مهریه رو بهشون هبه کرده باشید و الا حق اینکارو ندارن

نه عزیزم نمیشه فقط در یه صورت میشه که اونم شما مهریه رو بهشون هبه کرده باشید و الا حق اینکارو ندارن

یعنی الکی میگه؟بعد شکایت کنه چقدر طول میکشه برامون دادگاه بزارن؟آخه میگه پنج شش روز پیش رفته شکایت

یعنی الکی میگه؟بعد شکایت کنه چقدر طول میکشه برامون دادگاه بزارن؟آخه میگه پنج شش روز پیش رفته شکایت

اول میفرستن شورای حل اختلاف چند جلسه مشاوره داره که باید طی کنید پرونده های طلاق حداقال کم کم ۲ ۳ ماه طول میکشن چون میگم که میخوان کاری کنن زن و شوهر از هم جدا نشن