2777
2789
عنوان

شوهرم درخواست طلاق داده

| مشاهده متن کامل بحث + 4788 بازدید | 89 پست
ایخدا الان با این نظرات گیج شدم باید چکار کنم پولم ک ندارم خستم خستههه داغون شدم دیگه بقران تازه میگ ...

بنظر من فعلا هیچ کار نکن .اگه شوهرت درخواست طلاق داده خود به خود همه چی به تو باید بده تو فقط بگو من شوهرمو دوست دارم میخوام زندگی کنم

تحصیلاتت در چه حده؟ اطلاعاتت خیلی پایینه.به هیچ وجه نباید خونه رو ترک کنی، حتی اگر خودش درخواست طلاق ...

عزیزم   من درخواست طلاق دادم  مشاوره رفتیم   گفتم بخاطر توهماتش نمیتونم  زیر یک سقف باهاش زندگی کنم  مشاورگفت  خونه رو ترک نکن  بمون   و به شوهرم گفت  تو که قصد ترک مواد داری   خونه رو ترک کن و بچه هاتو یه مدت راحت بزار  حالا حدود ۲هفته میشه  خونه نیومده   دیروز درخواست نفقه دادم  بهم تعلق میگیره آیا؟

پای رفاقت موندیم فکر کردن پای رفتن نداریم💔 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نگو جای اون وام اصلا هیچ مدرکی دستش ندهفقط وقتی گفت طلاها بگو کدوم طلا همین جلوی قاضی هم همینو بگو ک ...

والا من نمیتونم دروغ بگم پس قبل دادگاه میگم اگه طلاها پس بخوای مهر میخوام ۱۱۴ تا یا طلاها اگه دیدم قبول نکرد قبل دادگاه طلاها پس میدم بعد من تو دادگاه سوارم میگم ۱۱۴ هر وقت طلاها دادی شاید بقیه اش ببخشم 

عزیزم من درخواست طلاق دادم مشاوره رفتیم گفتم بخاطر توهماتش نمیتونم زیر یک سقف باهاش زندگی کنم ...

آره میگیره ،ترک انفاق بزن که بیشتر از ۶ ماه شد حق طلاق رو راحت بگیری ،فقط نفقه که نیست مرد باید در خانه حضور داشته باشه ،اصلا همون اعتیادش کافیه حق طلاق بگیر بشین تو خونه ات راحت ،خرجتو نداد درخواست کن نداشت از پدرش میگیرن 

نگو جای اون وام اصلا هیچ مدرکی دستش ندهفقط وقتی گفت طلاها بگو کدوم طلا همین جلوی قاضی هم همینو بگو ک ...

این چه قانونیه جهاز خودم حق ندارم ببرم این عدالت اسلامی علی مگه اینطور بوده 

من هر چی فک کنم حقمه میبرم خودم حلال حروم سرم میشع طلاها میبرم تو دادگاه گفت میگم عقد برام خریدین و کادو دادین و در حال استفاده ام حالا پس میخوای بیا ببر ۱۱۴ تام لطف کن تا ابومسلم طلاق نده 

والا من نمیتونم دروغ بگم پس قبل دادگاه میگم اگه طلاها پس بخوای مهر میخوام ۱۱۴ تا یا طلاها اگه دیدم ق ...

طلا باید مدرک بیاره ،بگو فروختم .یا عوض کن فاکتور جدید بگیر .یعنی چی از حقت نگذر فکر میکنی مهریه میده بهت؟؟شوهر من اوند به دروغ گفت ۶۰۰ میلیون طلا برده حالا بشوری بسابی ۱۰۰ تومنم نمیشه ،منم هیچی نگفتم .هزینه دادرسی بود خودشون گفتن کاری به طلاها نداریم خفه شد دیگه 

بگو لازم داشتم فروختم 

مگه صندوق صدقات و امانتشون بودیم که برگردونی

طلا باید مدرک بیاره ،بگو فروختم .یا عوض کن فاکتور جدید بگیر .یعنی چی از حقت نگذر فکر میکنی مهریه مید ...

این چه قانونیه جهاز خودم حق ندارم ببرم این عدالت اسلامی علی مگه اینطور بوده 

من هر چی فک کنم حقمه میبرم خودم حلال حروم سرم میشع طلاها میبرم تو دادگاه گفت میگم عقد برام خریدین و کادو دادین و در حال استفاده ام حالا پس میخوای بیا ببر ۱۱۴ تام لطف کن تا ابدم طلاق نده 

تف به این قانونا خود خدا با خداییش گفته طلاق منفورترین حلاله یعنی گفته اگه بریدین جدایی راه حله نه دادگاه با قانون سخت جدایی رو کش بده روی خانواده ها تو روی هم باز بشه انگ دزد و عدم تمکین و ....

آره تو خونه باش. تو باید تو خونه باشی که بهت تعلق بگیره. حتماً هم با یه وکیل مشورت کن.

من خیلی احمق بودم ۹ ماه ترک کرد خونه رو سه تا بچه داشتم و بخاطر اونل دنبال مدرک نبودم خواستم بسازم ولی نتونستم الانم دستم خالیه و هیچ مدرک بر علیه سو رفتاراش ندارم  

خیلی دنیای بدیه مادر خودت میگه آبرو داریم با غصه با هر سر شکستگی برو زندگی کن که من سرم بالا باشه تو فامیل بچه هام طلاق گرفته نیستن 

والا بعضی جاها انگار قتل عمد کرده کسی طلاق گرفته 

سکی از خواهرای خودم که تازه باهاش صمیمی ام تقریبا مشکلاتم براش گفتم گفت خودت انتخاب کردی گفتم باشه علم غیب نداشتم حالا رفتاراش دیدم میگم خودم غلط انتخاب کردم طلاق یعنی غلط کردم جورشم مجبورم بکشم.

بعد برگشت گفت میخوای برگردی خونه پدر مادرمون مادرم غصه دار کنی تو از اولم تو درس و انتخاب رشته هاتم اشتباه کردی گفتم درس خون بودم باشه انتخاب رشته اشتباه خیلیا کردن جرمه گناهه اینا چه ربطی داره برای زندگیمم صبوری کردم طرف اهل تغییر نیس تا زنده ام بسوزم چه خبره مادرم جلو فامیل بگه داماد دارم یعنی اون مادر فکر دل بچه اش نیس طلاق اصلا خوشحال کننده نیس حتی اونی خودت بخوای و راضی باشی راه آخریه که از روی ناچاری هست حالا یکی به ناچاری رسید بقیه خانواده‌اش خواهراش مادرش جای اینکه دستش بگیرن بلندش کنن باید شروع کنن تو از بچگی ناسازگار بودی 

تو انتخاب رشته درستم اشتباه بود

تو برو با غصه زندگی کن مادرم خوشحال باشه 

دارم فکرش میکنم شوهرم غریبه اس اگه در حقم بدی کرده اینا که دنیا آوردن و هم خونشون هستم چه حمایتی میکنن 

بین موندن و طلاق ام هنوز موندم خدا به آبروی امام حسین معجزه وار امسال از بلاتکلیفی به سمت خیر و صلاح و دل خوش و آرامش زندگیم تغییر بده 

میخوام زندگی کنم خودم انتخاب کنم حتی به غلط چون یه بار فقط فرصت زندگی دارم برای دل بقیه زندگی کنم خودم کی  زندگی کنم تو قبر 

مشکل اینه بعد طلاقم تو خونه از مادر و خواهر باید تو سری بخورم سنم ۳۴ هست و طلاق گرفته با این سن شهر ما شانسی نداره دیگه باید پیر شدن تو خونه پدر یا ازدواج با زن مرده سن بالا بپذیره خدایا کمک کن

متاسفانه زن ستیز شدن .کاش روزی بیاد تمام حقوق برابربشه

من به قانون کار ندارم صادقانه حرفام به قاضی میزنم میگم طلا برام کادو خریدن در حال استفاده ام پس میخواد بسم اله فقط لطفا ۱۱۴ الان شروع کن قسط تا ابد

عزیزم سوره مزمل رو سه بار بخون ب پارچ اب فوت کن ب نیت محبت بین شوهرت و خودت  با هم بخورید تو غذا بریز تو چای ..شوهرم ازین رو ب اون رو میشه معجزه میشه حیف زندگیت و اگ میشه درستش کن ... اینو امتحان کن اگ نشد جداشو 

برای منم دعاکن باردارم ماه اخرمه بسلامتی فرزندم بدنیا بیاد التماس دعا 🙏