2777
2789
عنوان

نی نی یار

141 بازدید | 21 پست

من کی کسیو تشویق به سقط کردم😳😳 که اکانتم تعلیق شد

@niniyar_1  

@niniyar_3  

@niniyar_5  

@niniyar_2  

اگر میشه دعا کنید برام کارهمسرم جوربشه 🙏شدیدا نیازمند دعاهاتون هستم دوستای خوشگلم❤️
الکی تعلیق میکنن روی مسایل الکی و چرت ابن کاربری ششمه همش هم الکی تعلی ق شدم

والا من اصلا تو عمرم تشویق نکردم کسی بره سقط کنه😕😕

اگر میشه دعا کنید برام کارهمسرم جوربشه 🙏شدیدا نیازمند دعاهاتون هستم دوستای خوشگلم❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اینجا دنبال منطق و دلیل نباش

چند روز پیش یه نفر دیگه تو یه تاپیکی فحش میداد و پاچه این و اونو گاز میگرفت ، نی نی یار تو یه حرکت انتحاری و کاملا بی دلیل ، منو تعلیق کرد

بدون هیچ توضیحی

از بعضی کاربرا يه اسكرين شاتايی تو گوشیمه كه فقط دوس دارم باهاتون به مشكل بخورم!  😂🤌🏻                                    
والا من اصلا تو عمرم تشویق نکردم کسی بره سقط کنه😕😕

برا منم یه بار همین اخطارمشکی داد و بخاطر همین بحث که سوال خودم بود تعلیق شدم اکانت دیگمم تا 26تعلیقم چون به یکی گفتم  ع ق ده ای😶

قند روزهای تلخ من معلوم نیست توی چایی کی حل شده. نیست که نیست.

اینجا دنبال منطق و دلیل نباشچند روز پیش یه نفر دیگه تو یه تاپیکی فحش میداد و پاچه این و اونو گاز میگ ...

دقیق امروز برمنم پیش اومد همون اکانتمو تعلیق کردن زدن ب علت تشویق ب سقط😕بی دلیل یکی فش بارونم کرد منم فقط نی نی یار تگ کردم

برا منم یه بار همین اخطارمشکی داد و بخاطر همین بحث که سوال خودم بود تعلیق شدم اکانت دیگمم تا 26تعلیق ...

اخطار مشکی ؟

میشه چندم ؟ 😂😂

من یه کمربند زرد دارم با یه نارنجی 😂

زرده که حقم بود

ولی نارنجیه لطف نی نی یارها

از بعضی کاربرا يه اسكرين شاتايی تو گوشیمه كه فقط دوس دارم باهاتون به مشكل بخورم!  😂🤌🏻                                    
اخطار مشکی ؟میشه چندم ؟ 😂😂من یه کمربند زرد دارم با یه نارنجی 😂زرده که حقم بودولی نارنجیه لطف نی ن ...

😂من دوبار نارنجی گرفتم 

دوبار مشکی 

مشکی که باشه کلا تعلیقی تا اخر عمر💔😭

اکانت سه سالم الکی تعلیق شد🥲

قند روزهای تلخ من معلوم نیست توی چایی کی حل شده. نیست که نیست.

😂من دوبار نارنجی گرفتم دوبار مشکی مشکی که باشه کلا تعلیقی تا اخر عمر💔😭اکانت سه سالم الکی تعلیق شد ...

چی گفتی مشکی گرفتی ؟

الکی تعلیق میکنن روی مسایل الکی و چرت ابن کاربری ششمه همش هم الکی تعلی ق شدم

الکی به هیچ وجه نمیتونیم تعلیق کنیم واسه همین تعلیقهای با دلیل هم هزاربار باید پاسخگوی مسئولین سایت باشیم دیگه فکر کنین الکی تعلیق کنیم شما چرا لغو شدین؟ دلیل چی نوشته بودن براتون؟

ارتباط با نی نی یار فقط:@niniyar