2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مجرد موندن و تنهایی صد می ارزه به همچین ازدواجی 

بنظرم بیخیال شو چون دردسرش بیشتر از خوشیاشه

“سیگار کشیدن نشونه‌ی بزرگ شدن نیست، گل کشیدن تفریح نیست، بد دهنی بانمک نیست، خریت شجاعت نیست، بی قانونی زرنگی نیست، هرکی فالورش زیاده آدم حسابی نیست، هرزگی افتخار نیست، ولنگاری آزادی نیست، دین ابزار کاسبی نیست، هر مزخرفی تولید محتوا نیست، رویا فروشی کارآفرینی نیست، هر حرف قشنگ و جذابی درست نیست” و به نظرم کوتاه مختصر مفید؛ ۹۹٪ آدما و چیزا سر جای خودشون نیستن...!🦋ماکه پروانه خواهیم شد بگذار دنیا هرچه میخواهد پیله کند🦋(استاد قنادی و عاشق آشپزی) 
اول کاملا از زن اولش جدا بشه و همه ی ارتباط ها قطع بشه بعد،اگر عجله دارید که عقد دائم نخونید ببینی و ...

اصلا هیچ ارتباطی باهم ندارن خانم وسایلشو همون پنج سال قبل جمع کرده رفتع 

قشنگ خفت و خاری هست این ازدواج 

این اقا یه ریگی به کفششه کاملا مشخصه 

باید زن اولو طلاق بده کامل بعد بیاد تورو بگیره در غیر این صورت میشه خراااب بازی 

نمیتونم طلاق بدم و مهریه میخاد و فلان نداریم 

کامل باید طلاق بده مثه ادم

مگه خرابم اونم تو این دوره زمونه💩

هنوزم لباساتو بو میکنم....هنوزم من عکسامونو دارمش...تموم خیابونا هستن ولی....دیگه تو خیابون نمیارمش...هنوزم هوا خیس و بارونیه...دیگه گل نمیگیرم از این مسیر...همه شاهدن رفتی از پیش من...دیگه تا قیامت دسامو نگیر☔️

کارمنده بلحاظ مالی خوبه ماهانه از حقوقش میره واسه مهریه به جز اون خونه چون خانمه گفته باید خونه به ن ...

اگر فقط یه خونه داره از مستثنیات دین و نمیتونه بگیره بعنوان مهر فکرکنم. به هرحال بگو وکیل خوب بگیره و جدا بشه اگر تو رو میخاد. ممکنه بعد عقد تو زنه بخاد اذیتش کنه و برگرده اونوقت چیکار میکنی؟ مهریش هم ک سنگینه و نمیتونه بده

در صورتی که حق کشتن شوهرم بهم بدهند

من روزه می گیرم اما اگه نمی گرفتم هم بیرون چیزی نمیخوردم این فرق مذهبی و غیر مذهبی نیست این فرق باشعور و بی شعوره. من روزه می گیرم و مطمئنم وقتی گرسنه ام سلول های سرطانی بدنم دارن تجزیه میشن. من روزه می گیرم و اتفاقا دم دمای افطار هوس دوچرخه سواری میکنم ، شاید اگه کسی منو ببینه فکر کنه روزه نیستم ولی من روزه ام!خودم اگه بی حجاب ببینم اصلا فکر نمیکنم روزه نیست همینطور که بی حجاب های ترکیه و مصر اناشید مذهبی میخونن و من وقتی میبینمشون حس میکنم ایمانشون خیلی هم از من بیشتره. من روزه می گیرم و وقتی دخترهای سیگار به دست رو تو ماشین پسرای غریبه تو کوچه پس کوچه های پرت میبینم معلومه از تفاوتی که دارم خوشحال میشم اما خوشحالی از اخلاق و تربیت و سبک زندگی متفاوت خوشحالی بی سر و صداست مثل شادی کاذب جلب توجه نمیکنه ، درونیه ، تو قلبت ، نیازی به گفتن هم نداره ولی از بس میبینی اونها ادای شادی درمیارن و نقش بازی میکنن تا بقیه هم مثل خودشون بشن میگی بگم. فعلا خدافففففظ🌸🩷😂 امضای قبلیم یک عدد چپی . مخالف گوشی برای بچه ها . موافق طب گیاهی و معتقدم خدا شفا رو تو گیاهان گذاشته ، مامانم بیست ساله که متفورمین و جدیدا هم دیابزید میخوره اما قندش با اون همه قرص در روز نرمال نشده ، یه شب که چای ترش خورد فردا ناشتا قند خونش 108 بود🫡 خیانت دیدی حتما آهنگ kandiramazsin beni رو گوش کن ، و سریال گذر از رنجها اونجا که خانم مهندس به مهندس میگه شرط طلاقم بچه هامه اگه ندی کاری میکنم که تو و اون زن یک روز خوش نبینید ، میتونی قوی باشی🌼 ببخشید امضام از همه رنگه😵هر دردی که میکشی برای اینه که بدونی این 🌎 یه گمشده داره

نه بهونه اش نیست فقط یک سال از ازدواجش گذشته خانم گفته خونه بده به منایشونم ندادهحالت بخاطر مهریه تو ...

چطوری یکسال از ازدواجش گذشته

ولی تو پستهای قبلیت گفتی زنش ۵ ساله ول کرده رفته

کارمنده بلحاظ مالی خوبه ماهانه از حقوقش میره واسه مهریه به جز اون خونه چون خانمه گفته باید خونه به ن ...

ببین اون خونه رواگرخانمه برده دگه نیازنیست این اقابنام بزنه خوددولت بنامش میکنه  وبعداگرازمهریه بمونه ازحقوقش میگردونن   

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

من مطلقه ام ی اقایی چندوقت پیش بهم پیشنهاداشنایی ازدواج داد بشدت اون مدلی ک دوسداشتم بود اعتقادات اخلاق شغل تحصیلات 

ولی کثافت آخر همون جلسه اول آشنایی گفت فعلا صیغه بشیم چون زن و بچه داره گفتم هرگز 

هی اصرار ک زنم سرده و ۱۰ساله رابطه نداریم و من بدم میاد با زنهای شل حجاب برم با چندتاشون پیشنهادادم همزمان با من با بقیه هم بودن و از این حرفها 

گفتم من مذهبی ام تاحالا خودم نگه داشتم ک ی ازدواج واقعی کنم نکه صیغه این و اون بشم 

بلاکش کردم یمدت هی شمارش میفتاد حالت مسدود آخر ول کرد رفت