2821
2789
مواظب باش ی آدم ناجور گیرت نیفته اولش مظلوم باشه بعد همون شوهرتو وادار نکنه ب طلاق دادن تو یا مال ام ...

به من حق طلاق میده گفته خونه رو برگردوند طلاقش میدم و خونه به نامت میزنم خیالت راحت شه 

بنظر که آدم بدی بنظر نمیرسه فقط گیر افتاده 

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

نه بهونه اش نیست فقط یک سال از ازدواجش گذشته خانم گفته خونه بده به منایشونم ندادهحالت بخاطر مهریه تو ...

بخدا عین حرف شوهر منه برا بهونه ی طلاقش .. ولی الان میفهمم شر گفته بوو .. با اینکه من شوهرم طلاق گرفته بود زنش شدم الان مث سگ پشیمونم .. چ برسه با زن طرف بخوای بشی زنش . مگه از ارامشت خسته شده باشی و بخوای بلا و مصیبت ب جون خودت بخری

باز میگم موقت باشه بهتره تادائم.نه؟

خب خانمی ک سالمه اهل پسربازی نیست معمولا صیغه نمیکنه مگ طولانی و چندین ساله یا اینک شرط میکنه بعد ی مدت عقد دائم کنه

بعدم بگی صیغه ممکنه شوهرت ب صیغه بازی عادت کنه 

و هرروز با یکی بره این خطراتشه

اگ از اول بخاد زن دائمی بگیره باید حق طلاق ازش بگیری با ی خونه ای ماشینی چیزی ک اگ زنش یا شوهرت اذیتت کردن بتونی جدا بشی یا ی پولی داشته باشی 

در کل راه خطرناکی هست با خانوادت بزرگتری مشورت کن یا پیش مشاور خانواده برو 

ولی بازم فعلا ب شوهرت هیچی نگو تو سرش ننداز زن دوم رو 

مردا خ پررو هستن بگی دیگ ول کن نمیشه اوضاع بدتر میشه

سعی کن تا میشه مشکلتونو دوتایی حل کنین

این اقا دوست پسرای زنشو دیده حتی توی خونه رفتن پلیس برده تحت هیچ شرایطی اونو نمیخوادما ارتباطمون قبل ...

طلاقش بده 

اگه گیرش رو خونه ست خونه رو بده بهش 

بلاخره مرده خونه رو از دست میده 

اگه با شما ازدواج کنه زن اولش میتونه حق طلاق بگیره و مهریه کامل 

به من حق طلاق میده گفته خونه رو برگردوند طلاقش میدم و خونه به نامت میزنم خیالت راحت شه بنظر که آدم ب ...

نکن اسی 

سری که درد نمیکنه دستمال نمیبندن

من جات باشم ترجیح میدم تا آخر عمر مجرد بمونم تا همچنین ازدواجی کنم

پاینده باد ایران و ایرانی ❤️زیر ۱۸سال نیاد تو تاپیکم .