2821
2789

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

خب باید خونه اش را بده که نمیخواد اینکارو بکنه

خب هر چیزی یه تاوانی داره دیگه . بالاخره مهریه اون خانم گردنشه . عزیزم خودتم زنی . فرض کن جای اون خانم بودی طلاق بگیری بدون هیچ پشتوانه ای . حداقل بگو یه جوری باهاش توافق کنه خونه کامل نه ولی حداقل نصفشو بده زنه رو طلاق بده بعد .اون خانومم گناه داره اونم حق ازدواج داره پنج سال بلاتکلیف مونده

خب هر چیزی یه تاوانی داره دیگه . بالاخره مهریه اون خانم گردنشه . عزیزم خودتم زنی . فرض کن جای اون خا ...

منم همین حرفارو زدم که بابا خودت اینقد مهرش کردی موظفی بدی 

البته ایشون نمیگه هیچی نمیدم 

میگه دو میلیارد بگیر و جداشو 

خانم قبول نمیکنه 

خود خانم تازه بعد از پنج سال که رفته الان رفته درخواست جدایی داده که دادگاه موافقت نکرده

الان آقا میکه این خانم همش یک سال زنم بوده چرا پنج میلیارد بدم بهش که بره با دوست پسراش به ریشم بخنده؟

منم همین حرفارو زدم که بابا خودت اینقد مهرش کردی موظفی بدی البته ایشون نمیگه هیچی نمیدم میگه دو میلی ...

نمیدونم مگه میشه بعد پنج سال تازه بره درخواست طلاق بده

شاید آقا دروغ میگه .بیشتر تحقیق کن

نمیدونم مگه میشه بعد پنج سال تازه بره درخواست طلاق بدهشاید آقا دروغ میگه .بیشتر تحقیق کن

اره میشه ترک منزل کرده فقط نفقه اش قطع شده 

ولی مهریه رو از همون سال اول داره میگیره فقط نفقه نمیگیره

اوایل گفته طلاق نمیخوام ولی باهاتم زندگی نمیکنم مهریه ام را بده

الان بعد از پنج سال درخواست طلاق داده که دادگاه رد کرده

چون دلیل موجهی برای طلاق نداشته 

دیوانه شدم از بس فکر کردماصلا موضوع راحتی نیست که بشه راجع بهش سریع تصمیم گرفتمن خیلی احساسیم همین ک ...

من بودم اگر عاشقش بودم باهاش ازدواج میکردم .ولی منم بودم پیه همه چیزو به تنم میمالیدم 

اره میشه ترک منزل کرده فقط نفقه اش قطع شده ولی مهریه رو از همون سال اول داره میگیره فقط نفقه نمیگیره ...

طلاق یه طرفه از سمت زوجه خیلی طولانی میشه 

به نڟرم منطقی ترین راه اینکه طلاق توافقی بگیرن یه جور خانومه رو راضی به توافق کنه و تمام کنن .

میدونی بعدا جلوی خانوادت سرافکنده میشی بفهمن هنوز اسم زنش تو شناسنامشه وجهه خوبی برات نداره تازه ممکنه اون خانومه بخواد اذیتت کنه

طلاق یه طرفه از سمت زوجه خیلی طولانی میشه به نڟرم منطقی ترین راه اینکه طلاق توافقی بگیرن یه جور خانو ...

میدونم عزیزم مشکل اینه خانم جز به خونه به هیچی راضی نیست و نمیشه

آقا میگه دیگه تحت هیچ شرایطی خانم نمیخوام خیلی اذیت کرده آخه ایشونم کلی خرج کرده توی این یک سال ازدواجشون از جشن مفصل تا سفرهای متعدد و طلا و.... هم اینکه خانم با دوست پسراش میومده دادگاه و جلو آقا از ماشین اونا پیاده میشده و حتی یک بار تعقیب کرده دیده رفتن تو خونه لا یه پسری و حتی پلیس برده... برای همین میگه تحت هیچ شرایطی نمیخوامش خونمو برگردونه طلاقش میدم که اون خانم هم برنمیگردونه 

خانم هم که درخواست طلاق داده توی دادگاه رد شده چون هیچ دلیلی نداشته که قاضی حکم طلاق بده 

طلاق یه طرفه از سمت زوجه خیلی طولانی میشه به نڟرم منطقی ترین راه اینکه طلاق توافقی بگیرن یه جور خانو ...

اون خانم بهمحض اینکه بفهمه اقا ازدواج کرده برای اینکه اقا رو تحت فشار بزاره برای طلاق میگه برمیگردم برام خونه بگیر

اقا هم که نمیگیره پس باید تکلیفشو مشخص کنه یه جورایی

میدونم عزیزم مشکل اینه خانم جز به خونه به هیچی راضی نیست و نمیشهآقا میگه دیگه تحت هیچ شرایطی خانم نم ...

چه شرایط سخت و پیچیده ای 

انشالله خدا کمکتون کنه 

ولی حسابی درباره اخلاقای آقا تحقیق کن و مطمئن شو واقعا مشگل حادی نداشته باشه 

چه شرایط سخت و پیچیده ای انشالله خدا کمکتون کنه ولی حسابی درباره اخلاقای آقا تحقیق کن و مطمئن شو واق ...

انشالا 

15ساله میشناسمش دورا دور البته

وقتی خانم طلاق نمیخاد و فقط مهریه اونم خونه فقط میخواد یکم به اینکه اقا داره راستشو میگه اطمینان کردم

وگرنه بنظرم خانم اگر از اقا عاصی باشه اینقدر لفتش نمیده و حداقل یه توافقی میکنه و جدا میشه الان این لجبازیا سر چیه نمیدونم

2825
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

قیافه بچه وقد

maix | 13 ساعت پیش
2791
2779
2792