2821
2789
چی بگم والا خدا کمکت کنه بهترین تصمیم رو بگیری.کاش میتونستی تا طلاق نگرفته نری تو زندگیش، یا حداقل م ...

همه احتمالات در نظر میگیره

اتفاقا بنظرم تا ببینه اقا زن گرفته برای اینکه تحت فشارش بزاره سر مهریه ادعای برگشت میکنه حتی اگر آقا هم نخواد باهاش زندگی کنه مجبوره براش خونه بگیره و نفقه بده 

دادگاه هم میگه اگر اینکارا رو نکنی طلاقش بده مهریه ام بده 

و باز قضیه پیچ میخوره 

همسایه مامانم ۲۰ ساله جدا شده از شوهرش و شوهرش همون ۲۰ سال پیش به علت خیانت زنش البته به گفته آقا رفته زن گرفته .امسال بعد بیست سال اومده زن اولش رو با حضور اون یکی زنش گرفته . الان زن اول شده زن دوم

خیلی احتیاط کن بزار لا اقل اون رو طلاق بده تازه بازم جای خطر هست 

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

تاطلاقش نداده زنش نشو ازکجامعلوم ممکنه نظرش عوض بشه وهمه حقو ب اون زن میدن چون شمابعد وارد زندگیشون شدی پسرخاله من باوجود زنو دوتابچه رفت یه زنه راصیغه کردچندسال زنش صبرکرد تاشاید اونو از زندگیش بیرون کنه اخرم نشد عروس خالم دوتابچه را برداشت رفتو طلاق گرفت پسرخاله بیشعورم اون زنه راعقد کرد زودم باردارشد یه پسرم براش اورد دیگه نه سراغی از دخترهاش میگیره نه خرجیشونو میده واین دوتابچه خورد شدن بزرگش ده سالشه یه اشکی میریزه بخاطر زندگیشون ک تباه شد جالبه زنه خیلی زشته عروس خالم سنش کمه خوشگله خالمم قید پسرشو زد بخاطر عروسش ونوه هاش کلا ازشون بیخبره جاییم ببینتشون محل سگ بهشون نمیزاره ،اون زنه کارش بهم ریختن زندگیای مردمه ولی بحث شما فرق میکنه اما اگر قبل طلاق زنش شدی ممکنه اخر سر این شماباشی ک بده میشی

همینکه با شما ازدواج کنه زن اولم برمیگرده مطمئن باش

نظر خودمم همینه که برای اذیت حردنم که شده مه آقا رو سر مهریه و طلاق تحت فشار بزاره بخواد برگرده از اون طرف آقا هم موظفه نفقه بده و براش خونه تهیه کنه اگرم بگه اینکارا نمیکنم دادگاه میگه خب مهریه اش بده طلاقش بده که بازم میرسیم سر خونه اول 

نظر خودمم همینه که برای اذیت حردنم که شده مه آقا رو سر مهریه و طلاق تحت فشار بزاره بخواد برگرده از ا ...

عزمزمه ینی چی ۵ ساله رفته کسی ازش خبر نداره سنی حتی خانواده خودش هم ازش خبر ندارن اگه اینطوره سرشو زیر آب نکرده باشه خدای نکرده 

خود دادگاه بهش برگه ازدواج مجدد داده

نمیده دادگاه داده باشه باز هم خانوم اول هرجا باشه برگرده میتونه شکایت کنه 

فقط 31 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

من به دستای خدا خیره شدم معجزه کرد🩵

نمیده دادگاه داده باشه باز هم خانوم اول هرجا باشه برگرده میتونه شکایت کنه

دادگاه وقتی این اجازه رو میده که زن تمکین نکنه

ولی مانعی برای بازگشت زن اول نیست درسته میتونه برگرده و بگه برام خونه بگیر میخوام زندگی کنم اگرم مرد نخاد پس باید مهریه بده و طلاقش بده

2825
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

قیافه بچه وقد

maix | 18 ساعت پیش
2791
2779
2792