momi_ko مدیر استارتر عضویت: 1403/04/18 تعداد پست: 472 عنوان پشه آئس 75 بازدید | 9 پست شوهرم از خون مادرشوهرم آب آورد دخترم زیر پارچ ازاین پشه ها دید الانم ترسیده میگه مامان جمع کنیم بریماما مرده بود 1403/04/25 | 12:22 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
mary64yy عضویت: 1401/10/13 تعداد پست: 1545 پشه رو میشناسی؟تخمش تا یکساله ونیم میتونه بمونه و تکثیرکنه همه جارو ضدعفونی کنید
kasomi عضویت: 1402/12/24 تعداد پست: 7149 ضد عفونی کنین حتماخیلیم نترسیناگه خدای ناکرده نیش زده باشه قطعا میفهمینمن خودم نیش خوردم... همون لحظه یه سوزش خیلی عجیبی داشت [کسیکهبرایدیگرانخواستارروشناییست، روشناییبدوارزانخواهدشد🌿🤎]. زرتشتیسایتتونم🗿🤍
momi_ko مدیر استارتر عضویت: 1403/04/18 تعداد پست: 472 ضد عفونی کنین حتماخیلیم نترسیناگه خدای ناکرده نیش زده باشه قطعا میفهمینمن خودم نیش خوردم... همون لحظ ... کجارو ضد عفونی کنیم؟یهو همه جام حس سوزش کرد 😂😐چیکار کنم امروز صبح.رسیدیم
kasomi عضویت: 1402/12/24 تعداد پست: 7149 کجارو ضد عفونی کنیم؟یهو همه جام حس سوزش کرد 😂😐چیکار کنم امروز صبح.رسیدیم جای شما بودم همه پارچا و لیوانا رو برای دو روز میانداختم تو وایتکس🌚😂همه جارو یه دستمالی بکش حداقلش، هرجا که احتمال میدی پشه نشسته باشه [کسیکهبرایدیگرانخواستارروشناییست، روشناییبدوارزانخواهدشد🌿🤎]. زرتشتیسایتتونم🗿🤍
momi_ko مدیر استارتر عضویت: 1403/04/18 تعداد پست: 472 جای شما بودم همه پارچا و لیوانا رو برای دو روز میانداختم تو وایتکس🌚😂همه جارو یه دستمالی بکش حداقل ... وای یاخدا دست زدن بهش فردو آلوده میکنه؟شوهرم بهش دست زد البته مرده بودخونه مادرشوهرمه کجا رو ضد عفونی کنم؟باغه
kasomi عضویت: 1402/12/24 تعداد پست: 7149 وای یاخدا دست زدن بهش فردو آلوده میکنه؟شوهرم بهش دست زد البته مرده بودخونه مادرشوهرمه کجا رو ضد عفون ... نه بابا باید نیش بزنهولی خب... بعید نیست از زهرش روی بدنشم باشهخدایی بشورین همه جارومن تا ده روز حال سگ داشتم یعنی... مواظب باشین دوباره پشه نیاد [کسیکهبرایدیگرانخواستارروشناییست، روشناییبدوارزانخواهدشد🌿🤎]. زرتشتیسایتتونم🗿🤍
دختربیقراررر عضویت: 1402/03/14 تعداد پست: 574 نه بابا باید نیش بزنهولی خب... بعید نیست از زهرش روی بدنشم باشهخدایی بشورین همه جارومن تا ده روز حال ... شما کدوم شهری