2777
2789
عنوان

ختم دست جمعی زیارت عاشورا🖤

186 بازدید | 21 پست

خانومای خوشگل بیاید ختم دست جمعی 🖤زیارت عاشورا🖤 به نیست برطرف شدن حاجت همگیمون کنیم که انشالله سال آینده همه وقت محرم حاجت گرفته اینجا پیام بدیم🌺

🌺هر چند تا که میتونین بخونین بنویسین 

🌺اگه سختتون هم هست میتونین گوش بدین 

🌈اللهم صل علی محمد و آل محمد 🌈

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام من ۵ تا میخونم فقط توروخدا برای سلامتی خالم دعا کنید دکترا جوابش کردن شاید امام حسین صدای مارو ...

الهی آمین من باردارم براشون دعا میکنم عزیز دلم🌺🌺

۱

حتی اگر داراییت ۵۰۰۰تومنه امام حسین رو شریک مالت کن برکت رو ببین...به اینصورت که سعی کن حتی هزار تومن هم که شده خرج ارباب کنی مطمئن باش که لذتشو به تمام معنا می بری...هرررر مشکلی داری مداومت کن بر هرروز خوندن زیارت عاشورا(حتی بدون صد سلام و...) بعد میبینی و با تمام بند بند وجودت میفهمی که چی میگم.سکوت کن گاهی سکوت زودتر از هر فریادی جواب می ده ...یه ذکر معجزه گر(برای مسائل مادی و معنوی)#اللهم_بارک_لمولانا_صاحب_الزمان(تجربه شده)...هرروز خواندنِ دعاتوسل 🗝کلیدی ست بر هر قفلی....🔓(امتحان شده).(مواردی که نوشتم رو خودم امتحان کردم چون سالهای زیادی توو فشارهای مالی وزندگی بودم خیلی چیزا رو امتحان کردم)...برای آروم شدن روح و روانت و خیلی از مشکلات هرروز حدیث کسا 🌧🌧بخون...عصر پنجشنبه خوندن چهل مرتبه سوره نصر برای رزق و روزی جواب میده... 

من ۵ تاب نیت ۵ تن ال عبا،،ازامروز تا۵ روز میخونم!! 

ب نیت این که ما تااربعین امسالی خونه داربشیم و توخونه خودمون روضه بگیریم ۵شب و دیگ ابگوشتی امام حسینی بزاریم توخونه مون الهی آمین،،معجزه شه برامون لطفا هرکس پست من و میبینه واسه م دعاکنه الهی خداااا ۱۰۰۰برابرش خوبی و رحمت  بش برگردونه الهی امین

درخواست دوستی پذیرفته نمیشود متشکرازشعوربالاتون"..........

من ۵ تاب نیت ۵ تن ال عبا،،ازامروز تا۵ روز میخونم!! ب نیت این که ما تااربعین امسالی خونه داربشیم و تو ...

ای خدای من الهی آمین. عزیزم منم مستاجرم🥹 انشالله اربعین امسال خونه قشنگ خودتون پای دیگ نذری آبگوشتی امام حسین  باشی🌺🌺🌺