2789
عنوان

عطر یانی

1483 بازدید | 6 پست

سلام. بچه ها ، کسی تا حالا از عطر یانی مشهد خرید داشته ؟ درباره کیفیت و ماندگاری و رایحه سوال داشتم . عطریانی بهتره یا خرید از شرکتای اماراتی مثل الحمبرا و لطافه؟

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

شعبه تهران هم دارن ،بار اول برام از این برند همون شعبه مشهد ،ی عطر گرفتن کادو ۵۰ میل از برند مارلی عطر پگاسوس و فوق العاده پخش بو و بازخورد داشت کار یانی پرفیوم ،ی بار دیگ ازشون آمبر لدر تام فورد گرفتم ک‌ اصن ن ماندگاری داشت ن پخش بو اینم برا پارسال بود اصلا خوب نبود و شنیده بودم ک کارشون خراب شده توی نمایشگاه ایران بیوتی پارسال ک شرکت کردم فهمیدم درگیر ساخت ی سری عطر شخصی سازی شده ی خودشون بودن و تست نکردم چیزی رو ،من پیشنهادم گالری سراده برا شما البته عطر رو نباید بلایند بای کرد باید بو کرد رایحه ای ک تا ی یربع تو دماغتون بمونه ینی حد اقل اودوپرفیومه و تقریبا خالص...

از کدوم برند ها استفاده داشتید؟

جسارتا من برند اجمل رو و برند افنان ک تقریبا جدید اومده ،اف آب پاریس و دمونت پاریس و آرماف رو تست داشتم ک همشون خوب بودن اما آرماف از لحاظ قدمت از بقیه قدیمی تره هر کدوم قیمت عالی و پخش بوی انفجاری دارن البته الان اجمل کاراش تولید ایرانه و ی سریاش مث چیمیستری بد شده ،ب نظرم رو بیارید ب برند هایی مث اف ای پاریس ،آرماف و احمدالمغربی