2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ms book تراز معدلتو میده ۹۶۰۰

با تراز کنکورت تخمین رتبش تو منطقه دو تقریبا ۷۰۰۰ میده

پزشکی میاری تعهدی شاید حتی سراسری دانشگاه های رنک پایین رو هم بیاری(امسال ظرفیت پزشکی ۱۳۸۰۰ نفره تقریبا) دارو شاید بیاری 

پیرا رو هم میاری

.

بطرت اگه فرهنگیان آوردم برم؟

بستگی به خودت داره.. اینکه سقف آرزوهات کجا باشه تواناییت چقدر باشه و اولویتات چیا باشن.. من اگه خودم باشم حتی کنکور فرهنگیانم نمیدم و حقیقتا هیچ علاقه ای بهش ندارم

فکراتو کن کامل. ببین اصلا دوست داری این شغلو یا یا صرفا فشار اطرافیان و جو جامعس یا وسوسه حقوق داشتن زمان دانشجویی.. اگه علاقه نداشته باشی بیشتر از خودت اون همه بچه که قراره تو دبیرشون باشی اذیت میشن.. ببین تواناییشو داری یا نه.. 

اردیبهشت دادی کنکور فرهنگیان و مصاحبه رفتی؟

.

بستگی به خودت داره.. اینکه سقف آرزوهات کجا باشه تواناییت چقدر باشه و اولویتات چیا باشن.. من اگه خودم ...

دوسش دارم شایدم ندارم نمیدونم چجوری توصیف کنم حسمو مامان بابام خیلی اصرار دارن ب فرهنگیان هی میگن تضمینه کارت سخت نیست همش تعطیلی و فلانی

آره دادم دعوت شدم تخصصی رو رفتم عمومی مونده😂🥲

دوسش دارم شایدم ندارم نمیدونم چجوری توصیف کنم حسمو مامان بابام خیلی اصرار دارن ب فرهنگیان هی میگن تض ...

در نظرم بگیر با ی حقوق محدود باید زندگی کنی.. اوایل شیرینه ولی بعدها مثلا وقتی ۱۵ سال سابقه باشی میبینی اونقدارم زیاد نیست حقوقت.. البته خب میشناسم دبیرایی که رفتن غیر انتفاعیا درس دادن و با اسم اینکه دبیر تیزهوشانن معروف شدن و بیرون تا ۱۲ شب کلاس خصوصی دارن(شهر من ساعتی ۱ تومنه کلاس) و با چند تا همکارشون ی مدرسه غیرانتفاعی زدن و مدرسه رو بعد از ظهرا کلاساشو اجاره میدن خلاصه کلی پول درمیان و ی سریاشون هر سال سفر خارجی میرن..

ولی اگه علاقه نباشه سخت میشه برات

خودت چی دوست داری قبول شی؟

.