2777
2789

بابام نمی‌ذاره 

کلثوم اکبری هستمه ساکن ساری . مره جنون دست هداعه مه دست نیه . سیزده تا بیه چهارده تا بیه پونزده تا بین ندومبه. ندومبه یه ماه کشیه بیست روز کشیه دو ماه کشیه یکسال کشیه ندومبه.قرص هداعهههه قرص قننند ....با حوله ... .خداروشکر تورکم 😎مردان با غیرت زنان باوقار♥️ تورک اولماق چوخ چتیندیر چون بیر دونیا قاباغندا دایانب تورک اولماماق اوندان دا چتیندیر چون بیر تورک قارشیندا وار 😎🙂 حافظه ام در حد ماهی ضعیفه 😄همه نام کاربریا و پروفایلاتون آشنا میاد اما نمیدونم کدوم تاپیک بودیم دعوا کردیم یا قربون صدقه هم رفتیم 😭پس اگه حافظه ات قویه به روم نیار هر تاپیک یه شروع دوباره س🙈 تورکم ، مازندرانی نیستم . 🤘🏻🐺 تبریز اورمو زنجان اردبیل همدان قزوین تهران خراسان قشقایی یاشاسن بوتون تورکلر ... تنها حالی که خدا بهم داد تورک بودنم بود 😎

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

دیشب رفتیم حسینیه که نرفته بودم سنگین تر بودم

امروزم شاید بریم این مراسمارو نگا کنیم... نمی‌دونم 

[کسی‌که‌برای‌‌دیگران‌خواستار‌روشنایی‌ست، روشنایی‌بدو‌ارزان‌خواهد‌شد🌿🤎].                  زرتشتی‌سایتتونم🗿🤍

فقط شب ها با همسرم میریم هیئت عزاداری....هیئت هم خیلی نزدیکه دوتا پلاک با خونه ما فاصله داره...همین

شکر خدا که در پناه حسینم که عالم از این خوبتر پناهی ندارد❤️❤️❤️❤️❤️❤️
فقط شب ها با همسرم میریم هیئت عزاداری....هیئت هم خیلی نزدیکه دوتا پلاک با خونه ما فاصله داره...همین

واسه منم اگر تونستید دعا کنید🖤

ساکنان دریا پس از مدتی صدای امواج را نمیشنوند و چه تلخ است قصه عادت...
باردارم استراحت دیشب تا ۱۱دکتر بودم هرجارفتید واسه توراهیم دعاکنید

ایشالا صحیح و سالم بیاد تو بغلتونو همه سایه پدر مادر بالا سرش باشه❤️❤️❤️

ساکنان دریا پس از مدتی صدای امواج را نمیشنوند و چه تلخ است قصه عادت...