آنيس مدیر استارتر عضویت: 1398/01/09 تعداد پست: 5275 عنوان سن بلوغ دختران 679 بازدید | 13 پست سلام دختر من ۱۲ سال و ۳ ماهشهقدش ۱۵۵ و وزنش ۴۲ چند روز پیش پریود شد برای بار اولبه نظرتون قدش به ۱۶۰ میرسه؟؟ با وجود اینکه وقتش بود ولی خیلی دلم براش میسوزه 😕 همون آني سابقم كه از ٨٩ عضو بودم... 1403/04/25 | 10:58 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
شوگر_مامی_کوچک عضویت: 1402/03/23 تعداد پست: 10669 اره در حد 5 سانت هنوز جا داره هنرمند ترین کاربری ک دیدی🗿 اگه درمورد اسمم نظر دادی تبریک میگم اولین نفر و قطعا آخرین نفر نیستی! 😁 Atheist
mehr.sh عضویت: 1396/02/17 تعداد پست: 14432 وا چرا نرسه شربت الارژین بده بهش کو تا دبیرستان که رشد نکنه التماس دعا
آنيس مدیر استارتر عضویت: 1398/01/09 تعداد پست: 5275 وا چرا نرسه شربت الارژین بده بهش کو تا دبیرستان که رشد نکنه اثر داره برای رشد؟ همون آني سابقم كه از ٨٩ عضو بودم...
آنتراسیت عضویت: 1403/04/25 تعداد پست: 4 اره تغذیه خوب داشته باشه و ورزش کنه میشه بلند تر هم میشه تازه
نقطه_روشن_اسمان عضویت: 1403/03/24 تعداد پست: 685 اره بابا خیالت راحت رشد میکنه هنوز جا داره اون دل هایی که شاد میکنی،اون مهربونی هایی که پخش میکنی...میشه همون عجب شانسی آوردم های زندگیت... 🌷
مامان_دو_دختر_سابق عضویت: 1399/09/18 تعداد پست: 1618 دختر من هم همسن دختر شماست و اونم یکماه پیش اولین بار پریود شد 🤭چند روز پیش بردمش متخصص غدد. گفت بسته به تغذیه و فعالیت بین 2 الی 7 سانتیمتر دیگه ممکنه رشد قد داشته باشه. دختر من 155 و نیم هست قدش خدا از ماست، خدا با ماست، خدا امید برا فرداست. خدا با ظلم می جنگه، خدا مفهوم آزادیست...
آنيس مدیر استارتر عضویت: 1398/01/09 تعداد پست: 5275 دختر من هم همسن دختر شماست و اونم یکماه پیش اولین بار پریود شد 🤭چند روز پیش بردمش متخصص غدد. گفت ب ... مرسی گفتینوزنش چقدر هست؟ همون آني سابقم كه از ٨٩ عضو بودم...
آنيس مدیر استارتر عضویت: 1398/01/09 تعداد پست: 5275 دختر من هم همسن دختر شماست و اونم یکماه پیش اولین بار پریود شد 🤭چند روز پیش بردمش متخصص غدد. گفت ب ... تغذیش که مناسب هست به نظرمهله هوله خور نیست خدا روشکرکربوهیدرات کم میخوره و پروتئین بیشترشیرینی خور هم خیلی نیستولی کلاس ورزش نمیره همون آني سابقم كه از ٨٩ عضو بودم...
مامان_دو_دختر_سابق عضویت: 1399/09/18 تعداد پست: 1618 مرسی گفتینوزنش چقدر هست؟ ❤️43 کیلو خدا از ماست، خدا با ماست، خدا امید برا فرداست. خدا با ظلم می جنگه، خدا مفهوم آزادیست...
مامان_دو_دختر_سابق عضویت: 1399/09/18 تعداد پست: 1618 تغذیش که مناسب هست به نظرمهله هوله خور نیست خدا روشکرکربوهیدرات کم میخوره و پروتئین بیشترشیرینی خور ... دکتر روی ورزش بیشتر تاکید کرد. دارو هم فقط ویتامین A و ویتامین D. گفت هیچ دارو یا مکملی لازم نداره. گفت داروهای رشد برای قبل از شروع پریود هستن و دیگه الان دارو تاثیرش کمتر از عوارض احتمالی هست خدا از ماست، خدا با ماست، خدا امید برا فرداست. خدا با ظلم می جنگه، خدا مفهوم آزادیست...
آنيس مدیر استارتر عضویت: 1398/01/09 تعداد پست: 5275 اره عزیزم،دکتر غدد ببر و شربت ال آرژنین هم بده جالبه که بگم همون یکبار پریود شدیعنی از تیرماه تا الان دیگه نشده...دکتر کفت تا یکسال عادیهوالا هرجی دیرتر بهتر همون آني سابقم كه از ٨٩ عضو بودم...