🙏🏻لطفا دعا کنید استخدام تامین اجتماعی بشم🙏🏻لطفا دعا کنید شرمنده پدرومادرم نشم و هرچه زودتر برم سرکار و بی پولی نکشم🤲🏻😔اونا چشم امیدشون به من هست.🙏🏻🤲🏻💚🌹لطفا دعا کنید از خطا به دور باشم🤲🏻💚من روزهای سختی میگذرونم با دعاهاتون خوشحالم کنید لطفا🙏🏻😔
🙏🏻لطفا دعا کنید استخدام تامین اجتماعی بشم🙏🏻لطفا دعا کنید شرمنده پدرومادرم نشم و هرچه زودتر برم سرکار و بی پولی نکشم🤲🏻😔اونا چشم امیدشون به من هست.🙏🏻🤲🏻💚🌹لطفا دعا کنید از خطا به دور باشم🤲🏻💚من روزهای سختی میگذرونم با دعاهاتون خوشحالم کنید لطفا🙏🏻😔
بستگی به اعتقاد داره من از وفتی تو این روزا جالم بد میشد متوجه مشدم قمر در عقربه بشدت اعتماد پیدا کر ...
ببین من خودم حالم اکثر اوقات بده
یهو میزنم زیر گریه
ولی خب مشکل دارم تو زندگیم نمیتونم به این چیزا ربطش بدم😂
اتفاقا تاپیکهای سایتو میدیدم ذهنمم کمی درگیر شدخبر خوبه رو که شنیدم خندهام گرفت بابا بیخیال این چی ...
واقعا من آدم خیلی مذهبی هستم ولی برا بعضی چیزا دیگه دارم شک میکنم. البته این قمر در عقرب بودن خطرناک نیست به خودی خودش،فقط میگن باید عقد ازدواج صورت نگیره و معاملات مهم توش نباشه
واقعا من آدم خیلی مذهبی هستم ولی برا بعضی چیزا دیگه دارم شک میکنم. البته این قمر در عقرب بودن خطرناک ...
متوجهم چی میگی