2777
2789
عنوان

قمر در عقبرب🫎

340 بازدید | 13 پست

بچها کسی اعتماد داره؟؟؟

من این چند روز خیلی حالم بد بوددد متوجه شدم قمر در عقرب و گویا تا۲۹ادامه داره...

کسی میدونه مرداد ماه روز قمر در عقربش کیه؟

ساکنان دریا پس از مدتی صدای امواج را نمیشنوند و چه تلخ است قصه عادت...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

والا من اعتقادی ندارم 

دیروز هم یه خبر خووووب شنیدم

میگن مو هم نباید کوتاه کرد!😐

🙏🏻لطفا دعا کنید استخدام تامین اجتماعی بشم🙏🏻لطفا دعا کنید شرمنده پدرومادرم نشم و هرچه زودتر برم سرکار و بی پولی نکشم🤲🏻😔اونا چشم امیدشون به من هست.🙏🏻🤲🏻💚🌹لطفا دعا کنید از خطا به دور باشم🤲🏻💚من روزهای سختی میگذرونم با دعاهاتون خوشحالم کنید لطفا🙏🏻😔

من مث سگ دیروز عصبی بودن فقط گریه کردم دلتنگ بودم دیروز سرکارم بودم اصلا یه وضعیاره من قبولش دارم به ...

درسته منم خیلییییی حالم بد بود 

برای مرداد ماه میدونید کیه؟

والا من اعتقادی ندارم دیروز هم یه خبر خووووب شنیدممیگن مو هم نباید کوتاه کرد!😐

بستگی به اعتقاد داره 

من از وفتی تو این روزا جالم بد میشد متوجه مشدم قمر در عقربه بشدت اعتماد پیدا کردم

اینم خوبه . تلقین نکردن

اتفاقا تاپیکهای سایتو میدیدم 

ذهنمم کمی درگیر شد‌

خبر خوبه رو که شنیدم 

خنده‌ام گرفت بابا بیخیال این چیزا

🙏🏻لطفا دعا کنید استخدام تامین اجتماعی بشم🙏🏻لطفا دعا کنید شرمنده پدرومادرم نشم و هرچه زودتر برم سرکار و بی پولی نکشم🤲🏻😔اونا چشم امیدشون به من هست.🙏🏻🤲🏻💚🌹لطفا دعا کنید از خطا به دور باشم🤲🏻💚من روزهای سختی میگذرونم با دعاهاتون خوشحالم کنید لطفا🙏🏻😔

بستگی به اعتقاد داره من از وفتی تو این روزا جالم بد میشد متوجه مشدم قمر در عقربه بشدت اعتماد پیدا کر ...

ببین من خودم حالم اکثر اوقات بده 

یهو میزنم زیر گریه 

ولی خب مشکل دارم تو زندگیم نمیتونم به این چیزا ربطش بدم😂

والا من اعتقادی ندارم دیروز هم یه خبر خووووب شنیدممیگن مو هم نباید کوتاه کرد!😐

بستگی به اعتقاد داره 

من از وفتی تو این روزا جالم بد میشد متوجه مشدم قمر در عقربه بشدت اعتماد پیدا کردم

اتفاقا تاپیکهای سایتو میدیدم ذهنمم کمی درگیر شد‌خبر خوبه رو که شنیدم خنده‌ام گرفت بابا بیخیال این چی ...

واقعا من آدم خیلی مذهبی هستم ولی برا بعضی چیزا دیگه دارم شک میکنم. البته این قمر در عقرب بودن خطرناک نیست به خودی خودش،فقط میگن باید عقد ازدواج صورت نگیره  و معاملات مهم توش نباشه

واقعا من آدم خیلی مذهبی هستم ولی برا بعضی چیزا دیگه دارم شک میکنم. البته این قمر در عقرب بودن خطرناک ...

متوجهم چی میگی