2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

حدودی درست هستن مثلا بین ۱۰ هزار تا ۲۰ هزار تا این حدود میشه بهشون اعتماد کرد ام اس بوک خوبه

عزیزم شما که هم رشته من بودین، من تو ام اس بوک معدل و درصدامو وارد میکنم رتبه بین ۱۵۰۰ تا ۲۰۰۰ میده به نظرت درسته مثلا حدودا چند میشه رتبم ؟ ( نزدیک ۱۵۰۰ یا نزدیک ۲۰۰۰ ) منطقه ۲ هستم 

به خودم قول میدم سال بعد دبیری عربی یا ادبیات بیارم 🥺💔 دختری از جنس رویا 🤍🌿 یک عدد دختر چادری هستم 🙂❤ عاشق تدریس و معلمی ، عاشق کتاب های تخیلی و عاشق طلق زیر یه عالمه روسری رنگی رنگی 😍🤍💛

یعنی چی بین ۱۰ هزار تا ۲۰ هزار متوجه نشدم

یغنی رتبه دقیق بهت نمیده مثلا بهت میگه رتبت حدودا بین ۱۰۰۰۰ تا ۲۰۰۰۰ میشه 

به خودم قول میدم سال بعد دبیری عربی یا ادبیات بیارم 🥺💔 دختری از جنس رویا 🤍🌿 یک عدد دختر چادری هستم 🙂❤ عاشق تدریس و معلمی ، عاشق کتاب های تخیلی و عاشق طلق زیر یه عالمه روسری رنگی رنگی 😍🤍💛

آخه اصلا آروم و قرار ندارم

عزیزم درصدا و نمرات نهاییتو بهم بگو برات انجام بدم 

آخه اصلا آروم و قرار ندارم

اعتماد نکن عزیزم 

اصلا هزارتا هم خطا داشته باشه بازم کلی رو روحیه ادم تاثیر میذاره 

دخترخاله خودم رشته انسانی پارسال با تخمین رتبه بهش رتبه پنج رقمی میداد داشت دیوونه میشد 

نتایج ک اومد دید زمین تا اسمون فرق داره و حقوق قبول شد

ازم پرسید به خودت افتخار میکنی؟ گفتم خیلی زیاد:) گفت چرا؟ گفتم چون هیچکس نمیدونه من چندبار شکستم و دوباره بلند شدم و خودمو ساختم تا اینی باشم که هستم....      https://abzarek.ir/service-p/msg/2098084 لینک ناشناسم( همینطوری مثلا :) )

اعتماد نکن عزیزم اصلا هزارتا هم خطا داشته باشه بازم کلی رو روحیه ادم تاثیر میذاره دخترخاله خودم رشته ...

واقعا منم یه همکلاسی پارسال داشتم رتبه ی واقعیش نصف اون رتبه تخمینی شد 

شما خودتون توی چه سایتی تخمین میزنید؟

ام اس بوک گلم