2777
2789
عنوان

کراش عن

388 بازدید | 22 پست

اقا رفتم ب کراش مسخرم پیام داد برگشت گفت از همه نظر ساپورتم میکنی

منم باهاش بد صحبت کردمو خرابش کردم

الان فهمیدم میگن ابرو ادمو میبره

میترسم بره بگه جایی من بش درخواست دادم یا چیزی

چیکار کنم بنظرتون خیلی استرس دارم

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

پسرا بی جنبه هستن

در نتیجه پیشنهاد دادن دختر ب پسر اشتباااااه محضه

هیشکی نمیتونه ازم سر دربیاره...🐍خُدآ نَرِسیدْْ شِِیْطُُوُنْْ رَفٖتَْ تُوُُُ جِلدَمْْ..🎭🤍یه حالیه حالِ دِلم،نشُد بِشی مآلِ دِلم.. :)🤍پروف من نیستم انقد نپرس مرسی :/

کراش اون نبود که بش نمیگفتن؟؟؟؟؟

یه جایی خوندم که می‌گفت : هیچ وقت یک مادر رو سرزنش نکنید، چون خودش خیلی بهتر از شما این کارو بلده... هر روز یک احساس سنگینی و غم داره که مدام تکرار میکنه :کاش بیشتر بودم، کاش بهتر بودم و کاش مهربون تر بودم🥺🥺🥺❤وقتی یکی رو میبینین بچه اش کارغلطی کرده هی بش نگید چرا نگفتی،چرا باش حرف نمیزنی،شاید اون بچه...اونوخ بااین حرف دل مادرشوخون میکنی 🧡خدایاشکرت❤🧡پروفایلم نون خالی گذاشتم،دلتون نخواد😐/مهتابی سوخته سابق،حالا کسیم نمیشناسه ها،کلا من گمنامم🥺/😔خون میچکد از دیده در این کنج صبوری ،این صبر که من میکنم افشردن جان است😔/یه صلوات مهمونم کنین🧡❤/شنیدی میگن:به مورسید و پاره نشد؟؟؟؟مو هروقت به مو رسیدم پاره شدم،یعنی یکبار نشد به مو برسم و پاره نشم...😐🫡

عزیزم اینطوری باشه باید از همه بترسیم مبادا پشتمون چیزی بگن

منم مثل تو قبلا اینطوری فکر میکردم وقتی میخاستم برینم به کسی منصرف میشدم میگفتم میره الکی پشتم یه چیزی میگه

ولی بدتر شد 

همون برینی بهتره