بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
عزیزم اتفاقا درد نشونه ی خوبیه که به احتمال زیاد همون تورم غدد لنفاوی هستش که درد زیادی داره.من از دستمال مرطوب استفاده میکردم و باعث حساسیت پوستی شد واسم.واسه اینکه مطمین بشی اگر زیر ۴۰ سال هستی سونو تنها رو انجام بده و اگر بالای ۴۰ سال دکتر اول مامو مینویسه و بعد سونو.بعدش هم انتی بیوتیک میده مدتی مصرف میکنی و خوب میشی.فقط اینکه اصلاااا بهش دست نزن چون به لمس حساسن و بزرگ تر میشن.
خب علائمش دقیقا چی بود؟من گاهی درد میگیره گاهی خوبهیعنی ممکنه سرطان باشه؟ثبلا هم اینطور نبودم از موق ...
بدنت به یک ماده توی مامه واکنش حساسیتی داده احتمالا.بیای نگاه کنی زمانی که از یه محصول که باعث حساسیت شده واست استفاده میکنی تحریک میشن غدد لنفاوی.فقط زود اون وسیله رو شناساییی کن وگرنه بعد از مدتی زیربغلت به همه نوع چیزی حتی صابون و خود عرقم واکنش نشون میده
گلم حتما توجه کن کن که چی بوده که باعث واکنش شده.واسه من دستمال مرطوب پاک کننده آرایش بود که بعد از سرکار اسنفاده میکردم واسه زیربغلم.ببین منم نتونستم استفاده نکنم😅 هم جراح و هم رادیولوژیست بهم گفتن دچار وسواس شدی و نباید تا مدتی از هر نوع دئودرانتی استفاده کنی ولی من به مقدار خیلی کم استفاده میکردم و روزی سه بار زیربغلم رومیشستم پلی خداروشکر خوب شد الان