2777
2789
عنوان

درد زیر بغل

| مشاهده متن کامل بحث + 3808 بازدید | 20 پست
اسی منم زیر بغل راستم گاهی درد میگیره وورم میکنهاینجور گفتی ترسیدمدختر خالت سرطان چی گرفت؟

سرطان سینه از زیر بغلش متوجه شد ک ی غده هس،😔خودمم ترسیدم از دیشب 

سرطان سینه از زیر بغلش متوجه شد ک ی غده هس،😔خودمم ترسیدم از دیشب

خب علائمش دقیقا چی بود؟

من گاهی درد میگیره گاهی خوبه

یعنی ممکنه سرطان باشه؟

ثبلا هم اینطور نبودم از موقعی که مامام استفاده کردم تقریبا یک ساله اتعاده میکنم ابنقدر شدم

لطفا لایک نکنید ممنونم🌷

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم اتفاقا درد نشونه ی خوبیه که به احتمال زیاد همون تورم غدد لنفاوی هستش که درد زیادی داره.من از دستمال مرطوب استفاده میکردم و باعث حساسیت پوستی شد واسم.واسه اینکه مطمین بشی اگر زیر ۴۰ سال هستی سونو تنها رو انجام بده و اگر بالای ۴۰ سال دکتر اول مامو مینویسه و بعد سونو.بعدش هم انتی بیوتیک میده مدتی مصرف میکنی و خوب میشی.فقط اینکه اصلاااا بهش دست نزن چون به لمس حساسن و بزرگ تر میشن.

کار خوبه خدا درست کنه💫
خب علائمش دقیقا چی بود؟من گاهی درد میگیره گاهی خوبهیعنی ممکنه سرطان باشه؟ثبلا هم اینطور نبودم از موق ...

بدنت به یک ماده توی مامه واکنش حساسیتی داده احتمالا.بیای نگاه کنی زمانی که از یه محصول که باعث حساسیت شده واست استفاده میکنی تحریک میشن غدد لنفاوی.فقط زود اون وسیله رو شناساییی کن وگرنه بعد از مدتی زیربغلت به همه نوع چیزی حتی صابون و خود عرقم واکنش نشون میده

کار خوبه خدا درست کنه💫
بدنت به یک ماده توی مامه واکنش حساسیتی داده احتمالا.بیای نگاه کنی زمانی که از یه محصول که باعث حساسی ...

وای آره دقیقا همینطور شدم🤦‍♀️

ولی مجبورم آخه خیلی عرق میکنم باید مامام بزنم🥺

لطفا لایک نکنید ممنونم🌷
وای آره دقیقا همینطور شدم🤦‍♀️ولی مجبورم آخه خیلی عرق میکنم باید مامام بزنم🥺

گلم حتما توجه کن کن که چی بوده که باعث واکنش شده.واسه من دستمال مرطوب پاک کننده آرایش بود که بعد از سرکار اسنفاده میکردم واسه زیربغلم.ببین منم نتونستم استفاده نکنم😅 هم جراح و هم رادیولوژیست بهم گفتن دچار وسواس شدی و نباید تا مدتی از هر نوع دئودرانتی استفاده کنی ولی من به مقدار خیلی کم استفاده میکردم و روزی سه بار زیربغلم رو‌میشستم پلی خداروشکر خوب شد الان

کار خوبه خدا درست کنه💫