2777
2789
عنوان

برگشت معشوق بعد از هفت ماه

| مشاهده متن کامل بحث + 781 بازدید | 35 پست
ای کاش دوس دختر منم مث شما بود😔😔😔🥀 چهار ماه گذشت من طاقت نیاوردم پیام دادم اما اون کامل فرامو ...

اخی داداشمممم

اگ دوست داشته باشه برمیگرده بخدا ولی وقتی اینطور کرده

منم ۲سال فراموش کردم ولی با این همه اختلاف سنی باز ب مسرعموم برگشتم

اخی داداشمممماگ دوست داشته باشه برمیگرده بخدا ولی وقتی اینطور کردهمنم ۲سال فراموش کردم ولی با این هم ...

درسته گاهی جر بحث داشتما  اما من حتی نمیذاشتم قهرمون به فردا بکشه از دلش درمیاوردم کع ناراحت خابش نبره  اونم خیلی خیلی دوسم داشت  اما اخه چجووووری  چجووووری یادش رفته  عادت کردن  بحثش فرق ذاره  مثلا  من چند ماه بگذره درسته عادت میکنم  به تنهاییش  اما  حسم  هنوز  بهش  هست  اما  اون کلا حتی حسش از بین رفته  من اونهمه عاشقونه بغلش کردم بوسیدمش خوشحالش کردم  تو  اوج سختی هام  براش  باید یه چیزی  میخریدم  تا خوشحالش  کنم  

اگر قصد سرمایه گذاری داری و نمیدونی چیکار کنی  من میتونم کمکت کنم تا به درامد برسی با ریسک کم و درامد نسبتا خوب حتی شروع با زیر دویست ملیون در شرکت سرمایه گذاری معتبر با سابقه طولانی از سال ۱۳۸۵ 🪙 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چندسالتونه

من 24 اون 22

اگر قصد سرمایه گذاری داری و نمیدونی چیکار کنی  من میتونم کمکت کنم تا به درامد برسی با ریسک کم و درامد نسبتا خوب حتی شروع با زیر دویست ملیون در شرکت سرمایه گذاری معتبر با سابقه طولانی از سال ۱۳۸۵ 🪙 
کاش اونم مث شما بخواد ک برگرده پیشم

نادعلی بخون 

شب رفیقه خوبیه ولی زیاد سوال میپرسه🩶او خداوند ناممکن هاست، تو برممکن ها گریه میکنی؟🩵🌈چنان روزی رسان روزی رساند که صد عاقل از آن حیران بماند️🩷😇
هر کاری که ب ذهنت برسه من کردم

اینم امتحان کن

شب رفیقه خوبیه ولی زیاد سوال میپرسه🩶او خداوند ناممکن هاست، تو برممکن ها گریه میکنی؟🩵🌈چنان روزی رسان روزی رساند که صد عاقل از آن حیران بماند️🩷😇