2777
2789
عنوان

یا للعجب!

481 بازدید | 27 پست

دیشب یه دکتر اوردن تو شبکه خبر درمورد محصولات تراریخته و علت ممنوعیتش صحبت کنه(این مرد بود)

یه مسئول هم  اوردن از طرف دولت بهش جواب بده(این زن بود)

خدا شاهده زنه عینهو غربتیا فقط جیغ جیغ میکرد

به مرده میگفت تو بیسوادی!(به دکتر مملکت)

تو نمیفهمی 

تو دروغ میگی

برو سوادت و زیاد کن

مرده هی دلیل میاورد زنه هی فرافکنی میکرد!

اصلا کاری به درستی و غلطی حرفای مرده ندارم ولی این چه وضعشه!

تو مثلا مسئولی!!!!!!!!!!

چندروز پیش هم که درمورد معلما اون حرف و زدن!!!!!

خدایا نجاتمون بده  

خدایا همه ی اونایی که از قصد دارن به این مملکت آسیب میرسونن رو شامل بعنت خودت و همه ی آدم ها کن.

آخه چرا وقتی 

تخصص نداری 

تعهد نداری 

میای؟

انقدر دوروزه دنیا شیرینه!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

ننه شه دتر دور/شه کوی کوتر دور/ننه شه طلای دورا/نازدار کیجای دورا/ننه شه کیجا ره خرنه/آسمون ما ره خرنه/شه صوب روجاره خرنه/شه طلاطلا ره خرنه/آننه شه دلخواه دور/ننه پاپلی دور/آ شه دار تتی دور🥰

من ندیدم برنامشو ولی اگه مردم بدونن محصولات تراریخته چقد مضره دیگه هیچی استفاده نمیکنن

خدایا ممنونم ازت که بعد چن ماه،تو دلم نی نی گذاشتی...توکه اینقد مهربونی،انتظار همه ی مادرارو تموم کن و مثل من خوشحالشون کن😍

حتما شیرین میرینه دیگه   

🍂🍂 ازم نخواه با تو بموووووووووونم 🍂🍂☔👫  تو هیچی از من نمیدوووونی  اگه بگم رازه دلم رووووووووو....تو هم کنارم نمی مونی  آخ تو هم کنارم نمی موووونی....

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من ندیدم برنامشو ولی اگه مردم بدونن محصولات تراریخته چقد مضره دیگه هیچی استفاده نمیکنن

تراریخته چیه

من اگر خسته شبی یک تنه ایران بودم..من اگر لحظه پایانی انسان بودم....خاطرات تو منو زنده نگه داشته هنوز..وسط بی تو ترین نقطه زندان بودم♥️

وقتی شعور و علم ذاتی انسانها نادیده گرفته میشه و  فقط بسنده میکنن به یه مدرک  تحصیلی و یه کاغذ و هرکسی بدون صلاحیت فقط صرفا جهت جا پرکنی پدرانشان به تخت مینشینند فاتحه مملک ت خوانده است 

چی کتی؟😅

میگه دنیا واسشون شیرینه میگم حتما شیرینه دیگه  

🍂🍂 ازم نخواه با تو بموووووووووونم 🍂🍂☔👫  تو هیچی از من نمیدوووونی  اگه بگم رازه دلم رووووووووو....تو هم کنارم نمی مونی  آخ تو هم کنارم نمی موووونی....
تراریخته چیه

میان قبل از کاشت مواد،اونارو از لحاظ ژنتیکی دستکاری میکنن،که باعث سرطان و هزار درد دیگه میشه

سیب زمینی،ذرت و ...که از زمین کشاورزی بدست میاد همشون الآن تراریخته س متاسفانه😔

خدایا ممنونم ازت که بعد چن ماه،تو دلم نی نی گذاشتی...توکه اینقد مهربونی،انتظار همه ی مادرارو تموم کن و مثل من خوشحالشون کن😍
میان قبل از کاشت مواد،اونارو از لحاظ ژنتیکی دستکاری میکنن،که باعث سرطان و هزار درد دیگه میشه سیب زم ...

هرچی اشغاله ب خورد ملت میدن.مرسی از اطلاعت دیشب منم نگاه میکردم دختره صداشو انداخته بود توسرش

من اگر خسته شبی یک تنه ایران بودم..من اگر لحظه پایانی انسان بودم....خاطرات تو منو زنده نگه داشته هنوز..وسط بی تو ترین نقطه زندان بودم♥️
  هرچی اشغاله ب خورد ملت میدن.مرسی از اطلاعت دیشب منم نگاه میکردم دختره صداشو انداخته بود ...

آره متاسفانه...فداتشم گلم...صداشو آورده بالا لابد از همین آشغالاییه که تو همین محصولات یه پولی میزنه به جیب

بخدا!

ایران اولین کشوریه که برنج و تراریخته کرده!

ننه شه دتر دور/شه کوی کوتر دور/ننه شه طلای دورا/نازدار کیجای دورا/ننه شه کیجا ره خرنه/آسمون ما ره خرنه/شه صوب روجاره خرنه/شه طلاطلا ره خرنه/آننه شه دلخواه دور/ننه پاپلی دور/آ شه دار تتی دور🥰
 کسایی بالادست نشستن و ارد میدن که لیاقت اون جایگاه و ندارن.

درد داره.....