2777
2789
عنوان

بد ذات

217 بازدید | 6 پست

امروز شنیدم زن‌داییم و دخترش پشت سرم حرفای خیلی بدی زدن_ما باهاشون قط رابطه هستیم و هرجا که میرن ازمون بد میگن و دروغ و تهمت بهمون میزنن یعنی چقدر یه آدم میتونه بد ذات و دورو باشه😳😳؟؟

مهم نباشه برات بیشتر اون که اومده بهت گفته باید خرده بگیری ازش ..درسته کار درستو کرده بهت گفته ولی ب ...

اونی ک گفته بجز فامیل رفیق صمیمیم هست و خودم ازش خاستم که برام بگه و اتفاقا خوبه که اینجور آدمارو بشناسی ب چ‌درد میخوره همنشینی با همچین آدمای بد ذاتی

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

اونی ک گفته بجز فامیل رفیق صمیمیم هست و خودم ازش خاستم که برام بگه و اتفاقا خوبه که اینجور آدمارو بش ...

دیگه پرسیدی اعصابت بهم ریخته که فکرتو مشغول کرده ولی دبگه نپرس ..هر چیزی میحوان بزار بگن چیزی ازتو کم نمیشه اونو که داره با غیبت کردت از شما گناه شمارو برای خودش میخره

دیگه پرسیدی اعصابت بهم ریخته که فکرتو مشغول کرده ولی دبگه نپرس ..هر چیزی میحوان بزار بگن چیزی ازتو ک ...

اینا خیلی ب من و خانوادم بدی کردن آخه ولی ما هربار ندیده گرفتیم و بخشیدیم حرصم میگیره الان ک دیگه باهم قط رابطه کردیم صفت و کارهای خودشونو میان میچسبونن ب ما من ک نمیبخشم امیدوارم خداهم هیچوقت نبخشه😭

مقابله کن زنگ بزن به کسی که ازت بد گویی کرده شکایت کن که فکر نکنند خنگی این بلا سر من هم اومده

همه‌ی گندکاری های خودشونو به من چسبوندن پیش همه میرن میگن قبلا هم خیلیی بدی کردن بهمون همه ذاتشونو میشناسن که چقدر بدن