2777
2789
عنوان

بچمو خاک کردم

7877 بازدید | 81 پست

دلم خونه پسر ۳ روزم ۵ محرم فوت شد علی اصغرم

میگن خداخیلی دوست داره

۴/۲۱پسرم ازپیشم رفت پسر۳روزم دلم براش خیلی تنگه میشه بغلش نکردم.شیرش ندادم حتی لباسی تن بچم نکردن بجزکفن...میشه دعاکنیدپسرم دوباره بیادپیشم

میگن پسرم ی نشونه ازبهشت بود بغلش نکردم نیومدپیشم اسمشو گذاشتم علی اصغر توروز علی اصغر رف 

۴/۲۱پسرم ازپیشم رفت پسر۳روزم دلم براش خیلی تنگه میشه بغلش نکردم.شیرش ندادم حتی لباسی تن بچم نکردن بجزکفن...میشه دعاکنیدپسرم دوباره بیادپیشم

بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيمِ

به نام خداوند رحمتگر مهربان

وَالْعَصْرِ ﴿۱﴾

سوگند به عصر [غلبه حق بر باطل] (۱)

إِنَّ الْإِنْسَانَ لَفِي خُسْرٍ ﴿۲﴾

كه واقعا انسان دستخوش زيان است (۲)

إِلَّا الَّذِينَ آمَنُوا وَعَمِلُوا الصَّالِحَاتِ وَتَوَاصَوْا بِالْحَقِّ وَتَوَاصَوْا بِالصَّبْرِ ﴿۳﴾

مگر كسانى كه گرويده و كارهاى شايسته كرده و همديگر را به حق سفارش و به شكيبايى توصيه كرده‏ اند (۳)

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

میگن اروم باشم خداصبرشم داده ولی گاهی دیوونه میشم اخه من براش لالایی هم نخوندم اخه اغوشم خالیه 

خدایا به استارتر عزیز صبر بده به جای پسرش زود سبز بشه

ممنونم

پسر اولم ۹ اردیبهشت از دنیا رفت.سال بعد ۸ اردیبهشت پسر دومم به دنیا اومد

این به جای اون

خواب دیده بودم دندونم افتاد ولی به جاش یکی دیگه در اومد.همون موقع پسر دومم رو باردار شده بودم ولی خبر نداشتم

اسم اولی رو روی دومی گذاشتیم.دقیقا این به جای اون

در زمان حضرت موسی (ع) یک زن پاک سرشت نزد حضرت موسی (ع) آمد و به او گفت: ای پیامبر خدا برای من دعا کن که خدا به من فرزندی صالح عطا کند تا قلبم را شاد کند. حضرت موسی دعا کرد، ندا آمد: ای موسی آن زن را عقیم آفریدیم. حضرت موسی به زن گفت: خداوند فرمودند که شما را عقیم آفریده. زن یکسال بعد آمد و مجددا از حضرت موسی خواست که دعا کند تا خداوند متعال به او فرزند صالح عطا کند. حضرت موسی دوباره دعا کرد. خداوند مجددا فرمود: ما این زن را نازا آفریده ایم. بعد از یکسال حضرت موسی زن را دید که یک کودک در آغوش دارد. از او پرسید: این فرزند کیست؟ آن زن گفت: فرزند من است. حضرت موسی به خدا عرض کرد: بارالها، چگونه این زن فرزند دارد در حالیکه عقیم است؟؟خداوند فرمود: موسی هر بار که به او گفتم: عقیم، او مرا رحیم خواند. پس رحمت من بر تقدیر و سرنوشت پیشی گرفت و به او فرزند عطا کردم. 

خیلی سخته ولی مگه ما چند سال عمر میکنیم به زودی هممون تو اون دنیا همدیگر رو میبینیم. آدم قدیمیا رو دیدی که خیلی فکر اون دنیان. مامان بزرگم می‌گفت آنقدر بچه بیار تا اینکه ی بچه ت تو کودکی فوت بشه اونجا میاد جلوت شفاعتت می‌کنه. می‌گفت خودم شفاعت کننده دارم وای که خوشحال بود. الان فوت شده حتما الان با بچه ش خوشه. ولی ما دلشو نداریم. اما شما که خداوند قسمتت کرده شفاعت و بهشت رو.  دیر یا زود  بچه تون رو میبینین. 

عزیزم خدا بهت صبر بده انشا...سال دیگه یه بچه سالم بغل بگیرین درداتون رو فراموش کنین 

بچه خواهر من سالم به دنیا اومدبخاطر یه چندبار تشنج الان 6سالشه ونمیتونه راه بره نمیتونه حرف بزنه خواهرم روزی هراربار میگه کاش مشکل داشت و همون روزای اول زنده نمیموند از بس الان دارن زجر میکشن 

به این فکر کن زنده میموندو مریضیش یه عمر اذیت میکرد اونموقع میخاستی چیکارکنی 

به حکمت خدا دل ببند بگو راضی ام هرچی تو برام خیر وصلاح بدونی وگلایه نکن 

اینسری انشا..باردار شدی بچت پسر بود به کسی هم نگو خیلی ها جنسبت پسر براشون مهمه‌و چشم و دلشون پاک نیست ضررمیرسونن  انشا..سال بعد باردارشدی صدقه بده جایی نرو تا دنیا اومدنش هم به اطرافیان نگو 

زیاد گریه نکن اعصابت ضعیف میشه برای بارداری بعدیت خطر میشه 

همش به این فکر کن که حکمت داشته و خدا خیروصلاح مارو بهتر میدونه عزیزم 

انشا..دلت آروم میشه اگه به خدا توکل کنی وبهش اعتماد داشته باشی خودش برات درستش میکنه

خیلی سخته خدا بهت صبر بده 

خواهرم بچش کوچولو بود رفت 

الان که چندین سال ازش گذشته خواهرم میگه هر چند وقت میاد به خوابم و هر سال بزرگتر میشه 

ان شاء الله خداوند بهت بچه های خیلی توب و صالح بده

دفعه بعد بچت رو از قبل بارداری نذر امام زمان کن

اللهی بمیرم برای دلت💔

منم یه مادرم خدا واسه هیچ مادری نیاره

ببخش گلم تاپیک جدیدت قفل بود دلم نیومد هیچی نگم اومدم تو این تاپیک

برات یه زندگی پر از خوشی وشادی آرزو میکنم انشالله دیگه این روزا رو نبینی.... 😞

حس بودنت، قشنگترین حس دنیاست❤️❤️همیشه باشی عشق من... 

سلام

دیشب عنوان تاپیکتون رو دیدم ولی دل خوندن نداشتم

تا اینکه فقط دو صفحه اول رو خوندم و بعد صفحه اخر رو خوندم

و دیدم ای وای شما دقیقا مثل اتفاقی که واسه خودم افتاده واسه شما افتاده😔

بچه اول منم سالم سالم بود همه سونوها و همه ازمایش ها سالم بود و مشکلی نداشت

من خودم با پای خودم رفتم دکتر گفتم من ۴۰ هفته رو رد کردم پس چرا درد ندارم😔دکتر یه سونوی تکمیلی واسم نوشت

تا انجام دادم سونوگرافی سریع دستور بستری شدن بهم داد

دکترا هم همش گفتن ما اینجا نمیتونیم و باید بری یه شهری که مجهز باشه تا اینکه یه دکتری گفت حالا عملت میکنیم شاید سونو اشتباه کرده

خلاصه بچه ام دنیا اومد و متاسفانه فتق دیافراگم داشت و به هر امبولانسی زنگ میزدیم کسی حاضر نشد بیاد انتقالش بده به اون شهر😔

بعدها فهمیدم اصلا ریسک عملش خیلی بالا بوده و اگرم زنده میموند تا ابد باید با دستگاه اکسیژن نفس میکشید😔

منم نمیفهمم حکمتش چی بود 😪زن عموم دو روز قبل از من و دخترعمه ام دو روزبعد از من پسرهاشون رو دنیا اوردن، ما ۳ نفر با هم پسر باردار شدیم و همیشه با هم حرف میزدیم

بعد از این اتفاق خونه نشین شدم😔ولی صدای بچه های همسایه هامون رو چه میکردم یکیشون بچه اش دو ماه قبل از من و یکیشون دو ماه بعد از من به دنیا اومد

با هر صدای گریه بچه هاشون صدای جان جان ،مادراشون بلند میشد و من اشک هام واسه دستای خالیم سرازیر میشد😔(ان شاالله همگیشون بچه هاشون عاقبت بخیر بشن و همیشه سلامت و تندرست باشن و خوشخالی و دامادی همشون رو ببینن🙏🌹)

ولی قربون خدا برم اون روزای سخت تموم شد و من به حرف دکترم گوش نکردم و سر یک سال باردار شدم(دکتر گفته بود یک سال و نیم بعد اقدام کن)

الحمدالله خاک سرده و اون روزای تلخ رو کم کم به لطف خدا فراموش کردم🙏🌹

ان شاالله شماهم اون روزای سخت رو فراموش میکنین و قطعا بعد از هر سختی ،اسانی هست🙏و خداوند دامنت رو با بچه های سالم و صالح پر کنه🌹🙏