2777
2789
عنوان

من و دخترم❤

101 بازدید | 2 پست

همسرم بیرون بود میخواستم تلفنی کارمو بهش بگم 

از این طرف هم گفتم روی صحبت دخترمم کار کنم کلمات و جملات قشنگ استفاده کنه 

دخترم شماره باباشو گرفت (وروجک چهارسالشه بلده شماره های بابا خاله ها و مامان‌بزرگ رو بگیره حتی سیم یک و دو 🤭🤭 )

خلاصه به دخترم گفتم بابا جواب داد بگو سلام عزیزم 

شیطونکم گفت مگه من خانومشم بهش بگم عزیزم😅

رابطه من و باباش باهم خوبه باهم زیاد شوخی میکنیم 

به خاطر اون  کارتون هیولاها من شوهرم و دخترمو گاهی با مزه که میشن به شوخی هیولا صدا میکنم 😄

یه سری چند روز پیش با مامانم رفته بود خونه خالم 

سر درد و دلش با شوهرخاله ام باز شده بود همه پته و مته هامونو ریخت رو آب😆

گفته بود مامانم بابامو هیولا صدا میکنه خب شوهرشه دیگه 😄😄

چون تو حرفای ما گاهی می پره وسط و اظهار فضل میکنه بهش گفتم مامان و بابا باهم حرف می‌زنیم تو نباید دخالت کنی ما زن و شوهریم باهم شوخی میکنیم  این حرفمو اونجا استفاده کرده 

حالا فکر می‌کنند چقدر شوهرم بدجنسه ما رو اذیت میکنه که من بهش میگم هیولا😂😂😂

نی نی یار جان لطفا دیگه کاربریمو نترکون     کاربری دست من امانته تا دخترکم بزرگ بشه تحویلش بدم تاپیکهای بامزه مونو بخونه کلی کیف کنه چقدر بامزه و شیرین زبون بوده وروجکم       عزیزان دوست داشتین برای سلامتی و موفقیتش یه صلوات مهمونمون کنید  
ای جانم😂😂🤣

😄😄😄

نی نی یار جان لطفا دیگه کاربریمو نترکون     کاربری دست من امانته تا دخترکم بزرگ بشه تحویلش بدم تاپیکهای بامزه مونو بخونه کلی کیف کنه چقدر بامزه و شیرین زبون بوده وروجکم       عزیزان دوست داشتین برای سلامتی و موفقیتش یه صلوات مهمونمون کنید  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز