2777
2789
منم نمیذارن پشت بمونم الانم دانشجوی ی رشته ی چرتم با سختی برا کنکور و نهایی خوندم ولی زبان پاک حالمو ...

به نظرتون پیراهای ازاد خوبه 

خدای مهربون هوای دخترام روداشته باش واونهاروبه ارزوهاشون برسون      امین یارب العالمین

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

به نظرتون پیراهای ازاد خوبه

اره فرقی با دولتی بعدا تو استخدامی یا موقعیت شغلی ندارن فق یکم شهریه اذیت میکنه دوستای من پیرای ازاد میخونن ک این اطلاعاتو دارم 

دیگه گذشت منم بابت خیلی هاشون پشیمونم حتی با اینکه بشدت تلاش کردم...لابد قسمت نبوده و قراره بهترش بر ...

خوشبحالت ک میتونی بیخیالش بشی من نمیتونم حتی دانشجوعم شدم ولی نتونستم ولی ایشالله مسیر تو مشخص بشه ودیگه تو بدبختی مث کنکور نیوفتی

خوشبحالت ک میتونی بیخیالش بشی من نمیتونم حتی دانشجوعم شدم ولی نتونستم ولی ایشالله مسیر تو مشخص بشه و ...

مرسی عزیزم 

ایشالا توهم زودتر از این حالی ک داری در بیای دعا میکنم واست♥️

خب؟
اره فرقی با دولتی بعدا تو استخدامی یا موقعیت شغلی ندارن فق یکم شهریه اذیت میکنه دوستای من پیرای ازاد ...

ممنون عزیزم

خدای مهربون هوای دخترام روداشته باش واونهاروبه ارزوهاشون برسون      امین یارب العالمین
2790
2778
2791
2779
2792