نمیدونم حس میکنم دیوونه شدم..خیلی عادی داشتم با آهنگ میخوندم و میرقصیدم یهو دیدم ۲ ساعت و نیمه الکی دارم گریه میکنم😐
مارسی شهر عاشقی نبود:)🫧🪐ویوا..لاویدا🖤🦋اگه به کسی حرفی زدم از قصد بوده،منظور داشتم .. you say you hot...oh man you not💆🏻♀️🖕🏻 <<چندین نفر از این اکانت استفاده میکنند>>☆عشق برای آدم های بزدلی نیست که منتظر تایید دیگران باشند_ون پیونگ سون☆
دلممیسوزدوکاریزدستمبرنمیآید.شبیه عکس پروفایلمم... خدایا تروخدا باشه؟!...🥲 دعا کن آدم شم و بهت برگردم غلط کردم بی غمت اگه سر کردم ، هر عشقی غیر عشق تورو اقا جون غلط کردم اصن اگه باور کردم....تورو جون رقیه زود منو پاکم کن نشد شرِ منو از سر دنیا کم کن.... یاثارالله مددی حسین اباعبدالله💔
نمیدونم حس میکنم دیوونه شدم..خیلی عادی داشتم با آهنگ میخوندم و میرقصیدم یهو دیدم ۲ ساعت و نیمه الکی ...
ماه محرم ولی
دلممیسوزدوکاریزدستمبرنمیآید.شبیه عکس پروفایلمم... خدایا تروخدا باشه؟!...🥲 دعا کن آدم شم و بهت برگردم غلط کردم بی غمت اگه سر کردم ، هر عشقی غیر عشق تورو اقا جون غلط کردم اصن اگه باور کردم....تورو جون رقیه زود منو پاکم کن نشد شرِ منو از سر دنیا کم کن.... یاثارالله مددی حسین اباعبدالله💔