2777
2789
عنوان

یعنی ولم کرد

59 بازدید | 5 پست

چند وقتی شد که تنش‌ها خیلی زیاد شدن

حال روحی بدی داشت از بحث‌های با خانوادش

به پیشنهاد خود من رفت دکتر

دکتر بهش پیشنهاد داده بود یه مدت از همه فاصله بگیره

حتی من

چند روزی هست که هیچ خبری ندارم

منم هیچ خبری نگرفتم

به نظرتون همه‌چیز تموم شده یا صبر کنم تا اون موعد مقرر؟ 

دلم میخواد یه روزی نفس راحت بکشم بگم از زندگیم و انتخاب‌هام و حتی اشتباهاتم راضی‌ام، شاد باشم... 
برای من چهار سال پیش این شرایط پیش اومدالآنم ازدواج‌ کردیمولی خب دوستیمون سخت گذشت..عاشقانه ولی سخت

فاصله گرفتین به انتخاب خودتون؟ من خیلی نگرانم، همش دلم میخواد خبر بگیرم ازش اما میگم خودمو خرد میکنم... بذارم اون موعد تموم بشه خودش میاد؟ بیخیالش بشم؟ بد بودم؟ دارم دیوونه میشم🙃

دلم میخواد یه روزی نفس راحت بکشم بگم از زندگیم و انتخاب‌هام و حتی اشتباهاتم راضی‌ام، شاد باشم... 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

فاصله گرفتین به انتخاب خودتون؟ من خیلی نگرانم، همش دلم میخواد خبر بگیرم ازش اما میگم خودمو خرد میکنم ...

طبیعیه حالت

یمدت حالش بد بود...بله فاصله گرفتیم...اما خب موضعمون مشخص بود...اینکه هنوز تو رابطه این و رابطمونم جدیه

شمام موعد مقرر تموم شد...رک‌و‌ واضح جایگاه تو بپرس

عادت های اتمی و اثر مرکب
فاصله گرفتین به انتخاب خودتون؟ من خیلی نگرانم، همش دلم میخواد خبر بگیرم ازش اما میگم خودمو خرد میکنم ...

بله

ولی رابطمون مشخص و جدی بود

شمام موعد مقرر که تموم شد ...مشخص کن وضعیتتو

و حتما دوتایی برید پیش مشاور

عادت های اتمی و اثر مرکب
بلهولی رابطمون مشخص و جدی بودشمام موعد مقرر که تموم شد ...مشخص کن وضعیتتوو حتما دوتایی برید پیش مشاو ...

ببین میدونی مشاورش گفته تموم شد باهم بیاین، اما من توی دلم آشوبه... همش میگم بدون من چیکار میکنه، نکنه انقدر حال بد روش تاثیر گذاشته باشه که فکر کنه نبود من باعث حال خوبشه

2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

نی نی یار

saheliiiiii | 2 ساعت پیش
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز