2821
2789
عنوان

کراشمممممم🥲🥲🥲

555 بازدید | 90 پست

سلام دخملا خوبین شبتون خوش .

من امروز هیئت بودم بیرون بعد کراشمو دیدم اصلا اون منو نمشناسه متوجه هم نبود که نکاش میکنم چون خجالت میکشم نگامو میدزدم 🥺 چیکار کنم که اونم روم کراش سه البته قصد دیگه ای ندارم هدفم جلب توجه نیست می‌خوام اونم روم کراش بزنه 🥺

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

خب باید اول شخصیتشو بشناسیبعضیا با بی توجهی طرف مقابلشون کراش میزنن و از توجه مستقیم بدشون میاد و بع ...

اره دقیقا آخه حرف نزدیم که تا حالا.

داداش همکلاسمم بود 

شماره ای چیزی ازش نداری؟اگه مذهبی و اینا نیست اولش دوست معمولی شو باهاش بعدش کم کم اخلاقش میاد دستت

نههههههه بابا خجالت میکشم ندارم شمارشو و اینکه شاید پس زد ردم کرد چی نه اصلا وای خیلی مغرورم من

نههههههه بابا خجالت میکشم ندارم شمارشو و اینکه شاید پس زد ردم کرد چی نه اصلا وای خیلی مغرورم من

درکت میکنم من خودمم نمیتونم همچین کاریو بکنم

ولی اخه خیلی شرایطت محدوده بنظرم باید قیدشو بزنی یا فقط منتظر بمونی شاید اون پیش قدم شه

درکت میکنم من خودمم نمیتونم همچین کاریو بکنمولی اخه خیلی شرایطت محدوده بنظرم باید قیدشو بزنی یا فقط ...

خوشگلم هستم انگار .

نمیدونمااا ولی من میگم زشتم همه میگن خیلی خوشگلی و این حرفا یا خواستگارم بودن مامان رد کرد. و اینا .

اعتماد به نفسم ندارم که آخه خیر سرم.

فردا و پس فردا قراره بیرون باشه فکر کنم میتونم ببینمش بازم چون اکثرا بیرونه