2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

دنیای عجیبی هست اون روز شنیدم یکی از دخترای دور فامیل که خیلی هم دختر خوبی بود و تازه ازدواج کرده بود طلاق گرفت رو همین خیانت و دختره سه طلاقه کرد پسره رو فکر کنم حق طلاق هم داشت، 

خلاصه جامعه به سمت بدی می‌ره نمی‌دونم بعد ازدواج خیانت کرده یا دوستی و...ولی سعی کنید بیشتر طرفتون رو بشناسید چون دختر و پسر های این دوره زمونه تعهد بلد نیستن اکثرشون

اگه اینجا هستم فقط برای اینکه شناخت بیشتری از زندگی و جنس مخالف پیدا کنم تا درک بیشتری داشته باشم برای زندگی ،هیچ وقت تاپیک زنانه شرکت نکردم و نمیکنم.

دنیای عجیبی هست اون روز شنیدم یکی از دخترای دور فامیل که خیلی هم دختر خوبی بود و تازه ازدواج کرده بو ...

دیگه دل این چیزارو ندارم ک باز بشناسم کسیو 

کاربری دست دو نفر

طبیعیه پسرا ک دوس دختر میگیرن اکثرا با تو نیستن فقط زاپاس دارن

نمی‌دونم چیبگم ...فقط بهش گفتم نفرین نمیکنم سپرمت ب این شبای عزیز سپردمت ب خدا

کاربری دست دو نفر

دیگه دل این چیزارو ندارم ک باز بشناسم کسیو

تو رو نمیگم اون باید جدی بگه نیتش اینه !!!

بعد آشنا بشو بشناس ،وگرنه بدون هدف چت کردن واسه خودت بده

اگه اینجا هستم فقط برای اینکه شناخت بیشتری از زندگی و جنس مخالف پیدا کنم تا درک بیشتری داشته باشم برای زندگی ،هیچ وقت تاپیک زنانه شرکت نکردم و نمیکنم.

تو رو نمیگم اون باید جدی بگه نیتش اینه !!!بعد آشنا بشو بشناس ،وگرنه بدون هدف چت کردن واسه خودت بده

من چت نکردم خونواده ها میدونستن و خواستگاری کرده بود و درسته ک هیچ رابطه ای نداشتیم و اینا ولی خب ب اسم هم بودیم و اینا...یهو رفتارش چند وقت تغییر کرد بعدم ک اینجوری ...

کاربری دست دو نفر