2777
2789

سلام دوستان. اگه دنبال کسب درآمد راحت و تضمینی حداقل پنجاه میلیون تومن توی ماه هستین اونم فقط با یه گوشی و دو سه ساعت کار توی روز، یه سایت معرفی میکنم پکیج ویژه اونو تهیه کنید خیلی عالیه. بدون اینکه سرمایه و محصول داشته باشین توی خونه کسب درآمد میکنین با کارهایی مثل ادمینی و … که خودشون بهتون پروژه معرفی میکنن. کارشون خیلی آسونه و میتونین یک هفته ای یاد بگیرین. من خودم پارسال شرایط مالی خوبی نداشتم و خانمم حامله بود و پول نیاز داشتم. با کمک اونا الان خدا رو شکر وضعم خوبه. نیت کردم وضعم خوب بشه به همه معرفی کنم تا اگه کسی الان تو شرایط بد مالی هست بتونه استفاده کنه منم دعا کنه. یا علی. اسم سایتش puliran هست. بزنید puliran دات com میاره

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هیچوقت برای درس همچین پولی خرج نمیکنم اگه دانشگاه بود شاید خرج میکردم اما برای مشاور نه

🦋هر کی لایک کنه خره لایک نکن خواهر من آخه🦋جون مادرت لایک نکن✨️کاربری دست دو نفر هست دوستان✨️

نظر خودتون مهمه ،  اما من اگر جای شما بودم حداقل با هزینه کمتری مشاور میگرفتم و به جاش آزمون هایی مثل ماز و ... رو شرکت میکردم اوناهم شبیه ساز نهایی و اینا رو دارند و تازه نسبت به تعداد افراد بیشتری ترازتون سنجیده میشه و تاحدودی میشه جایگاهتون رو بفهمید 

به همان اندازه که میرنجانی، خواهی رنجید(شک نکن)