2777
2789
نمی دونم چرا نسبت ب ایشون حس بدی گرفتم انشالله خیره عزیزکم ممنونم برات ارزوی خوشبختی دارم

آبجی من چند روزه آمدم خونه پدرم قهر کردم با همسرم سر اینکه منو زد 

فعلا قضیه جدی شده و مادرشوهرم دست یکی با شوهرم داده

تو رو خدا بگو تهش چی میبینی طلاق؟؟؟

فدات شم خواهش میکنم

سلام من امسال آموزگاری قبول شدم فایل های ک خوندم میفروشم هر کسی خواست بهم بگه  . با قیمت خیلی کم بقیشم دعا برای سلامتی خودم و بچم 
آبجی من چند روزه آمدم خونه پدرم قهر کردم با همسرم سر اینکه منو زد فعلا قضیه جدی شده و مادرشوهرم دست ...

عزیزکم من ف ال نمیگیرم ک یا حس ششمی هم نیستم

برات ارزوی شادی دارم چی بگم 

چله بگیر شاید اوضاع درست شد 

چله زیارت عاشوری

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آبجی من چند روزه آمدم خونه پدرم قهر کردم با همسرم سر اینکه منو زد فعلا قضیه جدی شده و مادرشوهرم دست ...

مادر شوهر یه دعوایی میخواد بندازه که تموم کنه قضیه رو

شما اروم باشید و خونسرد و جوابشونو بدون دعوا بدید

بگید من فقط شرایطمو به همسرم میخوام بگم اگه میخواد گوش بده بیاد با خودش صحبت کنم...و اگه میخواید زندگی کنید بگید تعهد بده و.....

به هیچ وجه با مادرش دهن به دهن نشید

اگه اینکارو کنید طلاق نمیگیرید ولی اگه خلافش باشه میگیرید

فقط من اصلیم! بقیه ملوسکا پس از من ساخته شدن😌💅

مادر شوهر یه دعوایی میخواد بندازه که تموم کنه قضیه روشما اروم باشید و خونسرد و جوابشونو بدون دعوا بد ...

دقیقااا حرف من حرف های شماست 

بنظرت همسرم برمیگرده خودش ؟

اگ اره کی ؟

چون من اصلا نمیخوام پیش قدم شم

سلام من امسال آموزگاری قبول شدم فایل های ک خوندم میفروشم هر کسی خواست بهم بگه  . با قیمت خیلی کم بقیشم دعا برای سلامتی خودم و بچم 
دقیقااا حرف من حرف های شماست بنظرت همسرم برمیگرده خودش ؟اگ اره کی ؟چون من اصلا نمیخوام پیش قدم شم

دوتاشون برمیگردن برای ی چیزی یا صحبتی 

در کل یه برخورد دارید باهم

بجز اون نه

ک تو اون برخورد باید سعی کنید شوهرتون بیاد سمت شما

یعنی هم اروم باشید و هم خودتونو دست بالا بگیرید

یجوری ک انگار اخرین حرفاتونو میخواید برنید اگه گوش نده دیگه نمیزنید

دوتاشون برمیگردن برای ی چیزی یا صحبتی در کل یه برخورد دارید باهمبجز اون نهک تو اون برخورد باید سعی ک ...

تهش بنظرت آدم میشع؟؟

اگه اولین باره زده و بجز این اخلاق عصبی بودنشمعتادم نیست ارهبا یکم سیاست میتونی بکشونیش سمت خودت

معتاده و چندمین باره ک میزنع 

خستم آبجی داغونم کرد 

ب گردن نمیگیره اشتباهش رو

ولی بازم ب حس اعتماد کامل نکنیاعقل خودت فقط مهمه

راستی گفتی آموزگاری قبول میشم

آخرشم شدم توی شهرم

مهر ماه میرم کلاسم 

معتاده و چندمین باره ک میزنع خستم آبجی داغونم کرد ب گردن نمیگیره اشتباهش رو

خب دیگه پس منتظر چیی🥲

چرا باید با اینهمه اشتباه انتظار داشته باشی ادم شه و گردن بگیره

بیخیالش شو

فقط اگه خواستی طلاق بگیریم نباید عجول باشی 

سعی کن مهریتو بگیری 

خب دیگه پس منتظر چیی🥲چرا باید با اینهمه اشتباه انتظار داشته باشی ادم شه و گردن بگیرهبیخیالش شوفقط ا ...

اره صد درصد 

واسه همین پرسیدم 

عه چ خوب خیلی خوشحال شدم واست😍تبریک میگم عزیزم❤️

فدای تووو مرسی عزیز دلی