2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تو ازشون بگذرآهت گیراس نفرینشون نکن

اره .میدونی چرا آهم گیراست؟ چون زندگیم خیلی سختی کشیدم خیلی صبوری کردم ساکتم کاری ب کار کسی ندارم سرم تو لاک خودمه. اونا دقیقا همه ی اینچیزارو میدونن. چرا باید اذیتم کنن. پس یه چیزی بشن ک بیخیال من بشن .مگه نه؟ من چقد زجر بکشم . میدونن شوهرم اعصاب داره.میدونن دست ب زن داره. هزاربار بهشون یواشکی گفتم که این اعصاب داره عصبیش نکنین و نندازید ب جون من چون منو خیلی بدجور میزنه در حد مرگ.   بازم اینکارو میکنن. اینا لایق دعا هستن؟؟توروخدا تو بگو

اره .میدونی چرا آهم گیراست؟ چون زندگیم خیلی سختی کشیدم خیلی صبوری کردم ساکتم کاری ب کار کسی ندارم سر ...

صد درصد که نیستن

منم واسه همین میگم نفرینشون نکن

به اندازه کافی گناه دارن نفرین یه ادم پاک مثل شما بد زمینشون میزنه...

بزرگی و خانومی ازت مشخصه

سعی کن همسرتو مجاب کنی و فاصله بگیری ازشون 

فقط من اصلیم! بقیه ملوسکا پس از من ساخته شدن😌💅

صد درصد که نیستنمنم واسه همین میگم نفرینشون نکنبه اندازه کافی گناه دارن نفرین یه ادم پاک مثل شما بد ...

امکان نداره ازشون فاصله بگیرم. شوهرم منو میکشه.  اگه بمن و ب پدرومادر هم فحش بدن بازم مجبورم ببینمشون. تو خونه اگه ازشون بد بگم شوهرم پدرمو درمیاره. همه ی این‌چیزها هست. اگه فاصله میتونستم بگیرم ک خیلی خوب بود این وضعها پیش نمیومد

شما تا سه الی چهار سال آیندهفردی قد بلند و لاغر بسیار خوش رو ولی مغرور شغل آزاد

سلام عزیزم میشه بهم بگی محسن هنوزم داره بهم خیانت می‌کنه یا نه و اینکه پسرم مشکلش خوب میشه و اینکه طلاق دارم تو زندگیم

امکان نداره ازشون فاصله بگیرم. شوهرم منو میکشه. اگه بمن و ب پدرومادر هم فحش بدن بازم مجبورم ببینمشو ...

اگه حامیی داری طلاق بگیر

که فک میکنم نداری و نمیتونی

اگه واقعا شرایط طلاقو نداری سعی کن با سیاست جلو بری

خودتو دوست صمیمی اونا جلوه بده طوری که همسرت باورش بشه

همه جوره محبت کن و پیش همسرتم همش خوبشونو بگو و پیش اونا خوب همسرتو...

وقتی باورش بشه شما پشتشی و خصومت شخصی نداری باهاشون کوچیک ترین خطایی که اونا انجام بدن یا بی احترامیی بکنن

باعث میشه همسرتم رویه دیگه ای پیش بگیره. 

سخته میدونم ولی اینجور جاها سیاست لازمه کمی

فقط من اصلیم! بقیه ملوسکا پس از من ساخته شدن😌💅