2777
2789
عنوان

نشتی کیسه آب

468 بازدید | 34 پست

سلام خانوما من احساس میکنم کیسه ابم نشتی پیدا کرده همین امروز ، سنو دادم گفت آب دور جنین خوبه مشکلی نداره ولی دکتر برام تست آمونیاک نوشته گفت برو زایشگاه تا چک بشی که اگه مثبت بود بستری بشی . ولی من دوست دارم با دکترم هماهنگ کنم سزارین بشم و الان نمیخوام برم زایشگاه .... بنظرتون اگه نرم مشکلی پیش میاد؟ الان هفته ۳۸ بارداریمه 

کسی اگه اطلاعی در این زمینه داره راهنمایی کنه ممنون میشم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

فقط میتونم بگم ک ب حرف دکترت گوش بده .. صرفا بخاطر اینکه فقط سزارین میخای طولش نده .. کاری نکن موجب ...

چون بعضی میگن آب ک بخوری جایگزین میشه و مشکلی نداره نشتی اون پارگی ک خطرناک .... حالا نمیدونم والا میخواستم ببینم کسی تجربه داره ... شنیدم میگن زایشگاه با معاینه اگ مشکلی هم نباشه با معاینه ممکنه پاره کنن کیسه آبو

منم قرار بود سزارین بشم. نمیدونم چرا امروز دکترم دهانه رحمم معاینه کرد. الان تحریک شده کمر درد دارم. 

تا ماه قبل میگفت سز الان گیر داده میگه تو میتونی برو طبیعی. معلوم نیست جدیدا خبری شده که اصرار بر طبیعی دارن. 

در خواست دوستی آقایان  پذیرفته نمی‌شود. 
چون بعضی میگن آب ک بخوری جایگزین میشه و مشکلی نداره نشتی اون پارگی ک خطرناک .... حالا نمیدونم والا م ...

عزیزم من مامام 

این قضیه ک اب بخوری جبران میشه کلا علمی نیست 

اگه مایع امنیون باشه دور از جون دور از جون اتفاقای خیلی بد میوفته برا جنین 

زندگیشو ب خطر ننداز برو تست بده معطل نکن

Off از ۶/۱۹🙃💕
منم قرار بود سزارین بشم. نمیدونم چرا امروز دکترم دهانه رحمم معاینه کرد. الان تحریک شده کمر درد دارم. ...

من خیلی از طبیعی میترسم .... و اصلا نمیخوام طبیعی بیارم ولی انگار زوره واقعا .. دیکتاتوری انگار😭 .... برای همین ابن تست آمینوشور رو نمیخوام برم زایشگاه بدم اینقدر دست میفرستن تو ک ادم مشکلی هم نداشته باشه کیسه رو پاره میکنن بعدم میگن خب حالا بیا امپول فشار بزنیم طبیعی بیار

عزیزم من مامام این قضیه ک اب بخوری جبران میشه کلا علمی نیست اگه مایع امنیون باشه دور از جون دور از ج ...

چون من با دکترم هماهنگ کرده بودم ک هفته دیگ سز بشم . الان اینطور شده خیلی خیلی کم میاد نشتیش ( سنو هم گفت ابش خوبه و مشکلی نداره )  .... میترسم برم زایشگاه مشکلی هم نباشه اینقدر دست بفرستن داحل ک کیسه آبمو پاره کنن بعدم بگن خب حالا امپول فشار میزنیم طبیعی بیار ...  

چه مشکلی برای جنین پیش میاد اگ واقعا نشتی باشع؟

چون بعضی میگن آب ک بخوری جایگزین میشه و مشکلی نداره نشتی اون پارگی ک خطرناک .... حالا نمیدونم والا م ...

وقتی اب کیسه کم باشه بخوری جایگزین میشه ولی وقتی نشتی داره یعنی یجای کار میلنگه دیگه

ب هرحال حرفم اینه ک خود درمانی نکن تو این ماه حساس اخر

بازم هرجور خودت صلاح میدونی