2777
2789
عنوان

وقتایی ک قهرید

108 بازدید | 10 پست

ک جفتتونم مقصر باشید مثلا شوهرتون ی کاری انجام داده باشه ناراحت بشید  ازلجش ی کار بدترشما انجام بدید

تواین مواقع چ رفتاری باهاش دارید؟

من هرچقد بیشتر باهاش صحبت میکنم و ب روش میخندم  بدتر میره تو قیافه پررو تر میشه

خو باهاش حرف نزن شب بهخیر

من به شدت فتیش آدم اصیل دارم، کسی که هول نیست، هرز نمیپره، نمی‌پیچونه، آداب معاشرت بلده و سعی میکنه درست رفتار کنه. این چیزای ساده سخت نیست ولی خب کم شده، خیلی کم که تصور خوبی ازشون واست باقی نمونده.

۱۵ سال عینک می‌زدم، صبح‌ها دنبال عینک می‌گشتم، تو مهمونی‌ها نگران خط عینک بودم و آرایش چشمم درست درنمی‌اومد… 🥺

واقعاً خسته شده بودم! 😩💔

تا اینکه پیش دکتر کیوان رضایی تو بیمارستان نور لیزیک کردم 💕

عملش انقدر ساده و راحت بود که خودم تعجب کردم! فقط چند دقیقه طول کشید و اصلاً درد نداشت 😍

الان بعد از ۱۵ سال، بدون عینک بیدار می‌شم، راحت آرایش می‌کنم، با بچه‌ها بازی می‌کنم و تو هر عکسی احساس زیبایی و آزادی می‌کنم ✨💖

واقعاً بهترین تصمیم زندگیم بود.

گفتم اگر کسی عینکی هست و دنبال دکتر میگرده از اینجا میتونه باهاشون مشاوره بگیره

واقعا ما ایرانی ها جنبه قهر و آشتی نداریم

وقتی قهریم و مسئله خیلی خیلی جدی نیست بعد دعوا حرف بزنیم و قضیه و تموم کنیم دیگه

انتظار داریم طرف مقابل برامون شق القمر کنه به کل دنیا بفهمونه مقصر اونه و جلوی همه معذرت خواهی کنه تا آشتی کنیم

باید از سمت خدا معجزه نازل بشود...                                          تا دلم باز دلم باز دلم دل بشود...                                            
واقعا ما ایرانی ها جنبه قهر و آشتی نداریموقتی قهریم و مسئله خیلی خیلی جدی نیست بعد دعوا حرف بزنیم و ...

واقعا منم این مدلیم دوس دارم صحبت کنیم تموم شه بره

ولی شوهرم ن اینطوری نیس باید چن روز روزه ی سکوت بگیره تا خودش کم کم حرف بزنه

واقعا منم این مدلیم دوس دارم صحبت کنیم تموم شه برهولی شوهرم ن اینطوری نیس باید چن روز روزه ی سکوت بگ ...

میفهمم چی میگی

منم دور و بریام اینجورین

خیلی رو مخه این حرکت

من‌خودم حتی اگه بعد بحث و دعوا بازم دلخور باشم سعی‌میکنم نشون ندم و مثل همیشه باشم تا اون دلخوری کم کم از بین بره

قبلا اینجوری نبودم ولی الان خیلی دارم تلاش میکنم و بنظرم اینجوری خییللیییییی بهتره

باید از سمت خدا معجزه نازل بشود...                                          تا دلم باز دلم باز دلم دل بشود...