2777
2789
عنوان

خیانت شوهرم

2267 بازدید | 95 پست

دوستان من از قدیمی های نینی سایتم اما کسی بودم که همیشه میگفتم نباید مشکوک و شکاک بود اما آخر سر سر  خودم اومد حالم خیلی بده از وقتی فهمیدم همش گریه میکنم خودمو میزنم اما به شوهرم بروز ندادم ولی دارم دیونه میشم چطور تونست مگ من چیکار کردم در حقش 

نمیدونم امشب اومد بهش بگم میدونم حالم ازش بهم میخوره فردا قراره جایی بریم دعوت شدیم اما وقتی فکر میکنم قراره تو ماشینی بشینم که اون زن نشسته حالم بد میشه از اینکه حرف میزنه چندشم میشه نمیدونم بگم نگم اگر بگم جنگ میشه از اونبر میترسم رومون بهم باز بشه حداقل هرچیه الان پنهانی خدا ازش نگذره

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم خیانت نبخش تورخدا نبخش،، ب خودت بدی میکنی، چون اون آدم اگ پشیمونم بشه باز دوباره برمیگرده، خیانت اعتیاد داره کسی ک رفته باشه سمتش بازم بوش از هزار متری بخوره بهش کشیده میشه سمتش، اگ میتونی جداشو، خیانت هیجوره قابل درک نیست، خودتو تلف ادمای بیخود نکن

بع من میگم ازشون بعید نیست،کاربرا بهم میپرن میگن بدبینی

من دو سال پیش یه تایپیکی زدم راجب اینکه حس میکنم کسی در نبودم تو خونم میاد همه گفتن شوهرته من احمق فکر میکردم جن وسیله هام رو جا به جا میکنه 

هرچی جلو میریم بعضی زنها بی حیاتر و مردها بی تعهدتر میشن، مثل پازل همو کامل میکنن

هم مردها بدن هم زنهای خراب زیاد شدن، اصلا نمیشه به مردهای به ظاهر محترم و خوب هم اعتماد کرد

.                                                                  
من دو سال پیش یه تایپیکی زدم راجب اینکه حس میکنم کسی در نبودم تو خونم میاد همه گفتن شوهرته من احمق ف ...

من هر تاپیک   خیانتی  گفتم     حتی یک   درصد به   شوهراتون   اعتماد نکنید و  همیشه   حواستون  به زندگیتون  باشه،صد نفر ریپ میزدن با  فحش و دشنام میگفتن           چرا    خانم هارو به زندگیشون بدبین میکنی ما   عین تخم   چشممون بهشون اعتماد داریم   تا چشمت دراد.

زامبی سابقم🤞حال دل من خوب نمیشود که نمیشود که نمیشود... میگذره...ولی ردش میمونه💔تو الان شیرینی یه محفلی👎👎👎