2777
2789
عنوان

لطفا بیاین

63 بازدید | 6 پست

بچه ها من هر کسی رو ببینم حس خوبي بهش نداشته باشم بعداز چند وقت فوت میکنه چرا اینجوریم؟

در خواست دوستی نکن.....آقای نامحترم خجالت بکش....همه رو مث خودت لجن نبین همه مث تو نجس نیستن تواگرمرد بودی وسط تاپیک خانما نبودی لعنت بهت بیشرف

نمی‌دونم

منم یه خوابی رو چند ماه یه بار میبینم... بعدش یکی از اطرافیانم میمیره

[کسی‌که‌برای‌‌دیگران‌خواستار‌روشنایی‌ست، روشنایی‌بدو‌ارزان‌خواهد‌شد🌿🤎].                  زرتشتی‌سایتتونم🗿🤍
نمی‌دونممنم یه خوابی رو چند ماه یه بار میبینم... بعدش یکی از اطرافیانم میمیره

من اگه کسی بخاد فوت کنه میفهمم ناخواسته بعش خیره میشم بعداز چندروز فوت میکنخ

در خواست دوستی نکن.....آقای نامحترم خجالت بکش....همه رو مث خودت لجن نبین همه مث تو نجس نیستن تواگرمرد بودی وسط تاپیک خانما نبودی لعنت بهت بیشرف

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من اگه کسی بخاد فوت کنه میفهمم ناخواسته بعش خیره میشم بعداز چندروز فوت میکنخ

قدرت ماورایی دارییییی😂🌚

[کسی‌که‌برای‌‌دیگران‌خواستار‌روشنایی‌ست، روشنایی‌بدو‌ارزان‌خواهد‌شد🌿🤎].                  زرتشتی‌سایتتونم🗿🤍
قدرت ماورایی دارییییی😂🌚

جدی میگم بخدا

جدی میگم بخدا

منم جدی گفتم

یه دختره ام بود خارجی بود

میتونست مرگ ادمارو ببینه... خیلی معروف شد 

منم جدی گفتمیه دختره ام بود خارجی بودمیتونست مرگ ادمارو ببینه... خیلی معروف شد

جدا من با همسرم واسه عید داشتیم میرفتیم یه پیر زن رو دیدم ناخواسته بهش خیره شدم فهمیدم میخاد بمیره نگاش کردم چند روز بعدش فوت شد