2777
2789
عنوان

پشت کنکوری

187 بازدید | 11 پست

رشتم تجربیه شاگرد اول مدرسه خوبی بودم امسال سال سومم بود که خوب پیش نرفتم دو سال قبلم فوتی زیاد داشتیم و همش عزادار بودم

نمیتونم ازش بگذرم و  سه سالو بیخیال شم و برم دانشگاه ازاد بدون کنکور

میرزه باز بمونم؟جلوی بقیه زشت نیس؟وقتی قبول شم جلوه بدی نداره که توی ۲۱ سالگی قبول شدم

لایک نکن.

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

@_rahgozar_ رهگذر عزیزم من یکساله تاپیک های تورو خاموش میخوندم الان که کاربریمو برگردوندم دوس داشتم خودم بهت بگم که تو خیلی دختر شجاع و قوی هستی که موندی و برای خواستت زحمت کشیدی و جا نزدی اونا که تو دلتو خالی میکنن تورو مثل خودشون میبینن که شهامت قوی بودن و جنگیدنو ندارن

مطمئن باش پرستاری دولتی قبول میشی بهت قول میدم من هم تورو الگوی خودم قرار میدم که توی شرایط سخت و بد بجنگم و به حرف کسی توجه نکنم و به ارزوم برسم

از الان قبولیتو بهت تبریک میگم عزیزم امیدوارم بهترینا نصیبت بشه و زندگی سرشار از خوشی رو شروع کنی

لایک نکن.

من جا شما بودم به بقیه میگفتم فلان رشته و دانشگاه قبول شدم رفتم هیچ کسم متوجه نمیشد خیلی راحت میخوند ...

اره دقیقا میخام همین کارو کنم تا ذهنم اروم باشه

امیدوارم فقط خانوادم پشتم باشن و اذیتم نکنن

لایک نکن.

@_rahgozar_ رهگذر عزیزم من یکساله تاپیک های تورو خاموش میخوندم الان که کاربریمو برگردوندم دوس داشتم ...

سلام عزیزه دلم خوبی 🥺💔🩵🫂

وای مرسی بخدا لیاقت تعریف هاتون رو ندارم

حالا ببینین امسال اصلا نتیجه میگیرم ک لیاقت این حرفای قشنگ و این همه محبت رو داشته باشم

ی جهان ب من گفتن تو نمیتونی تو حتی از لحاظ روانی نمیتونی بخونی من روزی ۶ تا قرص اعصاب میخوردم سال ۹۹ خودکشی کردم و دو هفته بخش روان بستری بودم بعدش بازم خواسته ام دست نکشیدم میدونی روانپزشک وقتی بخش روان بودم چز گفت بهم؟!

گفت تو با این خواهر و خانواده معتاد و داغون حتی زنده بمونز کافیه چ برسه ک میخوایی رشته خوب قبول شی نمیشه ول کن رها کن گفتم ن!😡

خانوادم و کل دنیا گفتن رها کن لعنتی گفتم نههههههه من تلاش می‌کنم ی سال تمام روی بالش گریه میکردم از ناراحتی شبا زجه میزدم

قربونت برم اگ قبول شم ب همتون کمک میکنم 🩵

هر بالشت میتوانست یک اثر هنری باشد اگر اشک ها رنگی بودن 💔