2777
2789

بااجازت استارتر گل 

دوره اتاق خواب و همسرداری و دلبری شیدا صدیقو شرکت کردم 3ونیم پول دادم شوهرم زندکی برام نزاشته از دیروز که چرا خزیدی 

توروخداازم بخرین بخشی از پولم جبران شه خیلی ارزون میدم😁

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بهتر که نگفته چون احتمال خطاش خیلی بالاست ممکن بود اشتباه بگه

واسه امضاهاتون صلوات می فرستم فقط اعلام نمیکنم ./با عرض پوزش درخواست دوستی قبول نمیکنم / نامه ای به خدا:سین کن مشتی، کارمون گیره به مولا/ان شاءالله به حق حضرت زهرا هیچ زنی انتظار واسه اولاد دار شدن نکشه
همینهمه اکثرا دوازده هفته میگن کن چهارده هفته بودم باز گفت برو ی ماه دیگه بیا

بستگی داره به اون سنوگرافیستی که بری

جایی که من رفتم همیشه میگه ولی مطمئن نباشه میگه اینقدر درصد احتمال میدم دختره یا پسره.

ولی برای من با اطمینان گفت

در اصل از 16 هفتگی میگن

😁🌈
همینهمه اکثرا دوازده هفته میگن کن چهارده هفته بودم باز گفت برو ی ماه دیگه بیا

برا منم نگفتن و منم نپرسیدم

۱۸ هفته گفتن بهم.

اما سر دختر دومم خود دکتر گفت احتمالا دختر تو ۱۲ هفته

همه ی زندگی دنیایی من؛ خلاصه شده در، زیستن کنار انسانهای زمینی ک خدا ب نام خانواده به من عنایت کرده؛😍 داشتن مادری فداکار😘، خواهری غمخوار و شنوا🥲، همسری عاشق 🥺 و سه فرشته ی زمینی؛ 😍💋 خدایا زندگیمان را با سلامتی و عاقبت بخیری ب سرانجام نیک برسان😢😓 خدایا کمک کن تا فرزندانم از اخلاق، ادب ،معرفت، ایمان، علم و عمل ؛بهترین و بالاترین جایگاه را داشته باشن آمین یا رب العالمین🤲🏻 الهم عجل لولیک الفرج🤲🏻